Aniston

LP Boys

Little Pieces til drenge? Så har man også set det med!

Ja bevares, jeg kender godt Pieces, og jeg har også i nogen tid vidst, at Pieces står bag Little Pieces. Men hvad jeg ikke vidste var, at Little Pieces også findes til drenge!

I forbindelse med modeugen var jeg inviteret til kollektionsfremvisning hos bl.a. Little Pieces og LP Boys, som drengegrenen hos Little Pieces hedder. Her blev jeg helt skudt i en lang række af de drengestyles, der hang på bøjlerne, MEN ... De kommer først i handlen fra efteråret og vinteren. 

Jeg har dog ikke kunnet dy mig for lige at tage et kig på, hvad LP Boys så har på tapetet til drengene for den kommende sæson - altså foråret og sommeren, og der er også en lang række virkelig fede styles imellem. Bl.a. kan jeg jo ikke stå for ternede skjorter, og hvis den der trøje med hunden ikke er fin, så ved jeg da ikke hvad!

LP Boys, som går fra str. 3/4 år, har i det hele taget en dejlig kant og er lidt mere råt til de små drenge end så meget andet, og det kan jeg jo rigtig godt lide.

Nogle af de viste styles er i øvrigt en såkaldt prespring kollektion, så de er i handlen allerede, mens resten drysser ud over de næste par måneder.

LP Boys og Little Pieces i øvrigt forhandles bl.a. online på Little Pieces' webshop.

ANNONCE
LP Boys
Del

Seneste nyt

Annonce