Aniston

Limited by name it

Nu med bjørn på - grrrrr ...

Jeg er VILD med name its nye Limited serie, og jeg har ærgret mig gul og grøn over, at Lillemanden ikke er stor nok til at passe de cool designs, som henvender sig til børn (og deres forældre) i alderen 5-12 år.

Men ... Forleden fik jeg sørme alligevel fingrene i den skønneste lille sag fra Limited by name it til ham den lille krudtugle! Nemlig den cool Lima Top fra Limited-serien i størrelsen 3-4 år eller 104.

Og den er sej! Så sej! Den har den farligste bjørn på maven og lækre, udhviskede striber på ryggen. Og så er kvaliteten ikke til at tage fejl af. Den er meget blød og lækker og har lige de par ekstra detaljer, som er dem, der adskiller Limited by name it fra name its øvrige, og lidt billigere, kollektion.


Kids Lima Top Limited fra Limited by name it forhandles hos name it samt online til 179,95 kr.
ANNONCE
Limited by name it
Limited by name it
Limited by name it
Andre spændende efterårsnyheder til drengene i Limited by name it-serien. - Limited by name it Andre spændende efterårsnyheder til drengene i Limited by name it-serien.
Nogle af efterårsnyhederne til pigerne fra Limited by name it. - Limited by name it Nogle af efterårsnyhederne til pigerne fra Limited by name it.
Del

Seneste nyt

Annonce