Aniston

[Adventskonkurrence]: Phister & Philina Black

Vind et sæt tøj fra den fede nye Black-kollektion.

Danske Phister & Philina er virkelig gode til børnetøj, der kan holde til noget, og som børn kan lide at have på. Lillemanden er i hvert fald tosset med de Phister-klæder, der ligger i hans tøjskuffer. Og selvom brandet primært fokuserer på pigetøj, så er der også en række fede ting imellem til drenge.


For nylig lancerede Phister & Philina en overordenligt fed Black-kollektion, som er præget af de mørke farver, men som stadig holder sig inden for det legesyge univers, som jeg i hvert fald forbinder deres tøj med. Der er de enkle styles, som jeg nok holder mest til, og så er der en masse køer, hvilket faktisk er både sjovt og sødt.

Der er bløde bukser, kjoler, nederdele, grand dad bluser, hættetrøjer og mange andre lækre styles iblandt. OG jeg har fået lov til at forære et helt sæt tøj til en heldig adventsvinder fra den virkeligt lækre nye kollektion. Så ... Ned i bunden af siden med dig, hvis du vil deltage :)

Tjek desuden nogle af de fede styles i galleriet oven for.

ANNONCE
[Adventskonkurrence]: Phister & Philina Black

* Vind et sæt fra Phister & Philina Black *

I årets tredje adventskonkurrence har du chancen for at vinde et helt sæt tøj fra Phister & Philina Black-kollektionen.

Sådan deltager du i konkurrencen:

1) Indtast alle dine oplysninger nedenfor

2) Sæt link ind til de to dele (én overdel og én underdel), som du vil vinde fra Phister & Philina Black-kollektionen. HUSK også at sætte størrelse ind sammen med linksene.

Du finder Black-kollektionen til drenge her og til piger her, og det er kun denne kollektion, som du kan vinde to dele fra. 

Konkurrencen slutter den 14. december 2014.

Husk i øvrigt, at der også skydes en adventskonkurrence i gang på Aniston.dk's Facebookside i dag.

Vinderen får direkte besked på mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce