Aniston

Phister & Philina: Dressed to party

Så er Lillemanden klar til julens festligheder.

Lillemanden er en 1 meter høj fashionista. Han elsker at få nyt tøj og skal ofte lige ind i soveværelset til det store spejl for at tjekke dagens outfit ud.

Men han har det jo ikke fra fremmede, og det er da lidt hyggeligt, at han synes, at han er pænt klædt på og går en smule op i det.

Og nu er drengen sørme også blevet klar til julen og alle festlighederne, der kan forbindes hermed.

Han er nemlig blevet udstyret med lækkerier fra Phister & Philinas nye julekollektion, som består af flere fine og festlige dele, der kan mikses og matches på kryds og tværs.

Min favorit er den virkeligt fede (og faktisk også lidt hipster-agtige) skjorte fra Phister & Philina, som han også bare synes er så skøn.

Og fordi vi endnu ikke ved, hvor koldt det bliver omkring julen, så har han også lige fået en enkel og rigtig fin uldcardigan. Det lyder måske som noget, der kradser, men den er forbløffende blød og har lutter fine detaljer.

De matchende jeans er lidt rå og baggy, hvilket er et af mine favoritsnit til ham.

Både bukser og cardigan kan i øvrigt fint matches med den cool t-shirt med kontrastærmer.

Lillemanden er SÅ klar til julefestivitas. Nu er problemet så bare, at moderen føler sig lidt underdressed i hans selskab ...


Den nærmeste Phister & Philina-forhandler kan du søge dig frem til her.
ANNONCE
På juleindkøb i den dejligt lune cardigan fra Phister & Philina med de fine detaljer. - Phister & Philina: Dressed to party På juleindkøb i den dejligt lune cardigan fra Phister & Philina med de fine detaljer.
Artig-Per i den fedeste skjorte fra Phister & Philina. - Phister & Philina: Dressed to party Artig-Per i den fedeste skjorte fra Phister & Philina.
Skjorten har de fineste små stjerner på indersiden - og samme stof som lapper på ærmerne. Såååå skøn! - Phister & Philina: Dressed to party Skjorten har de fineste små stjerner på indersiden - og samme stof som lapper på ærmerne. Såååå skøn!
Lillemanden er meget optaget af den lille Phister & Philina-mand på cardiganen. - Phister & Philina: Dressed to party Lillemanden er meget optaget af den lille Phister & Philina-mand på cardiganen.
Cool lille baggy numse. - Phister & Philina: Dressed to party Cool lille baggy numse.
Den skønne cardigan har også lapper på ærmerne - og to syninger i hver side. Klassisk men med små gode detaljer. - Phister & Philina: Dressed to party Den skønne cardigan har også lapper på ærmerne - og to syninger i hver side. Klassisk men med små gode detaljer.
Flere af de små gode detaljer. - Phister & Philina: Dressed to party Flere af de små gode detaljer.
Cardiganen fungerer lukket og åben - også når man er så heldig at være blevet inviteret på The Yoghurt Shop af mor. - Phister & Philina: Dressed to party Cardiganen fungerer lukket og åben - også når man er så heldig at være blevet inviteret på The Yoghurt Shop af mor.
"Sej tegning, moar!" Og den blødeste bluse, man næsten kan drømme om! - Phister & Philina: Dressed to party "Sej tegning, moar!" Og den blødeste bluse, man næsten kan drømme om!
Del

Seneste nyt

Annonce