Aniston

Kampen om den pink snor

Pigefarver vs. drengefarver - og en sand bukselækkeri.

I min lille naive morboble er der ikke noget, der hedder drenge- og pigefarver. Jeg kunne ikke finde på at proppe Lillemanden i en lyserød bluse med pufærmer og Hello Kitty, men rød er ikke en farve, der er forbeholdt piger, og blå er ikke en farve, der er forbeholdt drenge. 

Men det er der en lille mand, der, siden han er begyndt i børnehave, har en ret skarp holdning omkring. Han kan få et mindre anfald, hvis det lige er en af de dage, hvor han har set sig sur på lilla, og der er en lille, tynd lilla stribe i blusen.

Derfor var jeg også meget spændt på reaktionen på de nye lækre Phister og Philina-bukser, som jeg klikkede hjem helt uden at skele til, at der var de fineste pink detaljer på. Jeg blev så forgabt i designet og strukturen i stoffert, at jeg simpelthen har overset, at der var pink på - flere steder!

Da vi lige skulle prøve bukserne inden vask, var den første kommentar da også: "Mor, der er pink på!" Men bukserne røg alligevel på de små tynde ben, og han kunne jo godt se, at de faktisk måske var ret så seje og vildt bløde at have på. Så de er hermed accepteret - for nu. Og det håber jeg godt nok, de også er, når han skal trække i dem næste gang. For mor i morboblen er meget begejstret, og bukserne er perfekte i både snit og kvalitet.

BTW ... Der er top lækre pink detaljer på flere af Phister & Philinas nye efterårsstyles. And I like it! Tjek i galleriet for flere pink snore ;-)

ANNONCE
Mit kamera kan slet ikke fange, hvor pink snoren i bukserne egentlig er. Men fine er de dælme! - Kampen om den pink snor Mit kamera kan slet ikke fange, hvor pink snoren i bukserne egentlig er. Men fine er de dælme!
Del

Seneste nyt

Annonce