Aniston

Scotch-kærlighed

Hvorfor skal det hele bare være så fint? Altså!

Far er tosset med Scotch & Soda, mor er madly in love med Maison Scotch, og nu hvor Lillemanden har fået den rette alder til endelig at passe Scotch Shrunk, kan familien næsten ikke holde sig på afstand af de lækre sager.

Scotch Shrunk i Illum er faktisk et af de steder, hvor jeg ville ønske, jeg fik de der famøse 5 minutter til at tømme butikken! Du husker måske de konkurrencer, hvor man fik 2 minutter eller 5 minutter til at tømme en hel afdeling i en butik. Jeg har ikke set den type konkurrence på tv i årevis, men det har altid været min drøm at vinde sådan en - og gerne i Illum, that is!

Anyways, jeg er (igen!!) vanvittig forelsket i Scotch Shrunk kollektion for denne sæson, og hvis jeg havde en million til børnetøj, så ville jeg plyndre børneetagen i Illum for Scotch-lækkerier. Men det har jeg ikke! Dog har jeg en lille herre, der er ret begejstret for trøjen, som han har iført sig på foto. Ja, han var næsten ikke til at få med ud af butikken igen uden trøjen ... Måske når vi får børnepenge, min skat!

Indtil da må vi nøjes med billeder af noget af kollektionen. Håber, du nyder dem lige så meget som jeg!

ANNONCE
Scotch-kærlighed
Fornemmer man entusiasmen? ;-) - Scotch-kærlighed Fornemmer man entusiasmen? ;-)
Del

Seneste nyt

Annonce