Aniston

FABELAB

Legesygt, lækkert og dælme smart!

Den fine julekalender fra FABELAB. Det ER da en sød idé! - FABELAB Den fine julekalender fra FABELAB. Det ER da en sød idé!
I forbindelse med modemesserne forsøger jeg altid at lægge vejen forbi nogle af de mærker, jeg ikke kender i forvejen.

Det er altid interesant at møde alle de passionerede mennesker, der er på vej mod noget nyt og spændende - de nye talenter med de gode idéer.

Et af de mærker, jeg stødte på i forbindelse med CIFF Kids i denne omgang, hedder FABELAB. De laver noget, der på alle måder er så fint, at det nok skal gå fra at være småt og nyt til at være kendt og populært på no time!

FABELAB forstår nemlig at matche lækre materialer til børneværelset og til leg med den gode og bæredygtige idé. 

I sortimentet er bl.a. et babytæppe, som kan foldes som origami, og som så bliver til en fugl, man kan lege med eller have stående til pynt på værelset. Der er sengetøj, som kan bruges som udklædning, og der er en pakkekalender, som kan vendes, så de små poser bliver til dyr, man kan lege med, når man har set, hvad julemanden har begavet én med.

Udover at de fine designs er bæredygtige, fordi de har flere funktioner, så er de også fremstillet i de fineste materialer, så tingene forhåbentlig kan gå i arv. 

Du kommer sikkert til at høre meget mere om FABELAB i fremtiden. Indtil da kan du se mere om FABELAB og de fine designs og idéer på FABELABs hjemmeside.
ANNONCE
Superheltekostume og vinger gemmer sig i sengetøjet. - FABELAB Superheltekostume og vinger gemmer sig i sengetøjet.
Sengetøjet fra FABELAB kan også blive til et spøgelse. - FABELAB Sengetøjet fra FABELAB kan også blive til et spøgelse.
Lillemanden elsker at klæde sig ud, så han skulle naturligvis lige prøve en af kongekronerne fra FABELAB. - FABELAB Lillemanden elsker at klæde sig ud, så han skulle naturligvis lige prøve en af kongekronerne fra FABELAB.
Del

Seneste nyt

ANNONCE