Aniston

Hvornår skifter man fra juniordyne til voksendyne?

Er det nu? Og et kig på sengetøjslækkerier, man KUNNE købe, hvis nu ...

Hvornår går man fra at være junior til at være voksen? Forhåbentlig ikke, når man er 4 år? Eller hvad?

Lillemanden har en tendens til konstant at sno sig ud af dynen, og hvis ikke tæerne stikker ud, så gør resten af kroppen. Det har fået mig til at tænke på, om han mon savner en større dyne? (Anden teori: Han dyrker en eller anden ekstremsport med dynen i søvne??) 

Jeg synes jo, det er meget tidligt at springe ud i en voksendyne, og jeg har svært ved at se, hvor sådan en stor dyne skal være henne i hans Lilleper-seng? Men nu har jeg googlet lidt på det og har fundet alt fra folk, der har serveret en voksendyne til en på 2 år og til dem, som stadig sover med juniordyne, når de starter i skole. (Har da også selv været til konfirmation hos en gut, hvor alle sangene handlede om, at han stadig sov med juniordynen, men det var vist ekseptionelt ...?!)

Men er der overhovedet "regler" eller normaler på feltet? Eller giver det mening at bruge junior om sommeren og voksen om vinteren, hvor tæerne helst ikke skal stikke ud?

Uanset om vi skifter nu eller ej, så har jeg set det som en undskyldning for at finde lidt sengetøj i voksenstørrelse, som passer ind på børneværelset. Synes jo ikke, en 4-årig skal sove med småblomstret dynebetræk, bare fordi han måske skifter til en større dyne wink Tjek galleriet!

ANNONCE
Hvornår skifter man fra juniordyne til voksendyne?
Del

Seneste nyt

Annonce