Aniston

Forår hos MarMar Cph

Stadig lige fint og ligetil.

Smil, forårssol og ny jakke :-) - Forår hos MarMar Cph Smil, forårssol og ny jakke :-)
Den nye MarMar-jakke er stadig lidt til den store side. Men lige nu går det rigtig stærkt med at vokse, og hellere lidt for stort end for småt. - Forår hos MarMar Cph Den nye MarMar-jakke er stadig lidt til den store side. Men lige nu går det rigtig stærkt med at vokse, og hellere lidt for stort end for småt.
Er helt vild med enkelheden i jakken og de små sidelommer med lynlåse. - Forår hos MarMar Cph Er helt vild med enkelheden i jakken og de små sidelommer med lynlåse.
Forår hos MarMar Cph
Da Lillemanden har helt lille, og vi boede i Vanløse, endte jeg tilfældigt på et MarMar Cph lagersalg. Jeg fik nogle super skønne ting med hjem, som var bløde og lækre i kvaliteten, og som vi var rigtig glade for.

Siden gik MarMar (måske) lidt i glemmebogen hos mig, selvom jeg er fan af gode kvaliteter og børnetøj, der er ligetil og ikke for overpyntet.

Efter for nylig at have besøgt MarMar i Vanløse er jeg dog begyndt at holde lidt øje med mærket igen, og Lillemanden er blevet udstyret med en rigtig fin og enkel forårsjakke, som nok skal blive et stort hit, når foråret for alvor kommer i gang.

Den er vatteret, lidt "collegejakke meets bomberjakke", og så har den de fineste små lommer i siden. Enkel og rigtig fin.

Jeg tror dog ikke nødvendigvis, at det er det sidste, vi skal se til MarMar Cph i denne sæson. Nedenfor har jeg foreløbigt samlet mine favoritter fra den helt nye forårs- og sommerkollektion hos MarMar.

Jakken fra MarMar Cph hedder i øvrigt Tray Chambray og farven Light Blue.


Se evt. mere om MarMar Cph på deres hjemmeside og webshop.
ANNONCE
Fede og enkle sweats med lækker snit, MarMar model Pims, 349 kr. - Forår hos MarMar Cph Fede og enkle sweats med lækker snit, MarMar model Pims, 349 kr.
MarMars basis tees er drøn lækre, 189 kr. - Forår hos MarMar Cph MarMars basis tees er drøn lækre, 189 kr.
Undertøjet fra MarMar må klart være en af de ting, der snart skal prøves! Undertrøje 149 kr. - Forår hos MarMar Cph Undertøjet fra MarMar må klart være en af de ting, der snart skal prøves! Undertrøje 149 kr.
Boxers fra MarMar, 89 kr. - Forår hos MarMar Cph Boxers fra MarMar, 89 kr.
Mega cool Lightning tee far MarMar, 299 kr. - Forår hos MarMar Cph Mega cool Lightning tee far MarMar, 299 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce