Aniston

Sebra Kili seng i nye farver

En klassiker i nye klæ'r.

Allerede inden jeg blev mor, og der i det hele taget var tænkt i de baner, var jeg forelsket i Sebras Kili seng - der i daglig tale også ofte refereres til som Lille Per-seng.

Så da jeg blev mor, var der ingen tvivl om, hvilken seng min søn skulle bruge sine sovende timer i. 

Og med tiden har jeg også opdaget, at Sebra Kili ikke kun er smuk at se på. Den er også praktisk, fordi den vokser med barnet - og bliver ved med at være pæn at kigge på!

Kili er da også blevet lidt af en klassiker. Og som set så mange gange før, så skal klassikere engang i mellem have et lille twist.

Således også Sebra Kili, der blev præsenteret i helt nye farver under Københavns modeuges CIFF Kids messe. 

De nye varianter bringer lidt mere natur ind i børneværelset - dog naturligvis tilsat lidt spændende Sebra-farver i turkis og pink.

Udover den nye Kili-seng præsenterede Sebra også en lang række øvrige nyheder med de sædvanlige flotte farver og naive figurer.

Det bliver et lækkert efterår i børneværelset!


Se mere om Sebra og Kili her.
ANNONCE
Skøn ny naturfarvet Kili seng med pink tremmer. - Sebra Kili seng i nye farver Skøn ny naturfarvet Kili seng med pink tremmer.
Farverigt univers til børneværelset - og alt det bløde og søde. - Sebra Kili seng i nye farver Farverigt univers til børneværelset - og alt det bløde og søde.
De turkise nuancer præger efteråret til drengene hos Sebra. - Sebra Kili seng i nye farver De turkise nuancer præger efteråret til drengene hos Sebra.
Sebra Kili seng i nye farver
Del

Seneste nyt

Annonce