Aniston

Et touch af Auping og nye farver

Fordi en ny sæson også godt kan ramme soveværelset.

I en perfekt verden, hvor jeg ikke var typen, der brugte pengene på et par alt for dyre støvler, sov jeg i en Auping seng. Men verden er ikke perfekt, og jeg tilbringer derfor mine nætter i en IKEA-seng.

Men man kan sagtens få et lille snert af Auping-luksus ind i soveværelset med deres skønne sengelinneder, som er endnu en ting, Auping er rigtig gode til. For ja, man kan faktisk mærke forskel, og ja, det er alle pengene værd både design- og kvalitetsmæssigt. 

I den nye sæson kommer der en masse rigtig fine tekstiler i lidt mere dystre og hyggelige farver til soveværelset - og så mener Auping desuden, at vi skal væk fra alle de kedelige hvide lagener, hvilket jeg da personligt godt kunne finde på at prøve af.

Fik lige nappet nogle billeder af nogle af de spændende nyheder forleden. Jeg synes, de frister lidt til en lille makeover af soveværelset - med pæne farver på!

ANNONCE
Auping er bare gode til geometriske mønstre og en pæn nordisk farveskala. - Et touch af Auping og nye farver Auping er bare gode til geometriske mønstre og en pæn nordisk farveskala.
Del

Seneste nyt

Annonce