Aniston

Let there be light

Et lys i mørket.

Smuk og tidløs lampe fra Colors of Copenhagen og en fin poster af Jenny Brandt. - Let there be light Smuk og tidløs lampe fra Colors of Copenhagen og en fin poster af Jenny Brandt.

Vi har haft adresse på samme sted i snart fire år dette forår, men belysningen i hjemmet har vi aldrig rigtig fået grejet. Om sommeren går det så fint, for der kommer masser af lys i hjemmet via de store vinduer. Men i vintermånederne har vi simpelthen savnet lys noget så grusomt. Men i en gammel københavnerlejlighed er det der med lys ikke altid så nemt. Stilen skal passe ind, og samtidig skal den passe lige det rette sted, fordi det ikke ligefrem vrimler med el-udtag!

Nu har vi dog (endelig) fået tilføjet en ny lille og meget fin lyskilde. En virkelig pæn lille pendel fra Colors by Copenhagen, som kaster lys i mørket i soveværelset, hvor vi ellers ikke har haft meget andet lys end fra et par natlamper. Det er en ren velsignelse med mere lys - og så endda af den fineste slags. 

Lampen er sort og kobber og hedder Defacto. Den er total tidsløs, hvilket gør den perfekt i en københavnerlejlighed, hvor gammel møder nyt.

Soveværelset down, stuen to go! Men nu kan vi da lige overleve et par mørke måneder mere.

Colors by Copenhagen laver i øvrigt mange pæne lamper, som forhandles til ret gode priser. Vi har flere lamper i kikkerten, som vi overvejer til alle de andre lysfattige rum i hjemmet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce