Aniston

Forårsnyheder til hjemmet

Foråret byder på spændende nyheder til alt det mellem hjemmets fire vægge.

Når forårsrengøringen er overstået, kan man stå og sukke efter en ny lampe, en ny sofa, lækkert tapet eller noget helt fjerde.

Og der er heldigvis hjælp at hente, for butikkerne bugner lige nu med skønne nyheder til hjemmet.

Vi har samlet nogle af de lækre nye sager, der kan forskønne hjemmet, nedenfor.
ANNONCE
Forårsnyheder til hjemmet
Eksklusive tapeter fra Versace
Modehuset Versace lancerer dette forår for første gang en eksklusiv kollektion af tapeter, der fører den glamourøse stil fra modekollektionerne videre til boligen.

Tapetkollektionen byder bl.a. på barokke blomster, klassiske mønstre og stilrene striber i glamourøs stil og i farver, der kendetegner det italienske modehus Versace. 

Kollektionen består af 69 tapeter og 11 border med farver, motiver og mønstre, hentet fra modehusets haute couture-kollektioner og barokke tekstiler, der de sidste fem årtier har haft stjernestatus i modeverdenen.

Versace har aldrig tidligere lavet tapeter og har brugt modehusets egne designere sammen med en af Europas dygtigste tapetproducenter til at udvikle kollektionen, hvor modehusets karakteristiske stil bliver holdt hele vejen igennem.

Tapeterne spænder over klassisk og grafisk sort-hvid, feminine creme-farver og formfuldendte blomster til de klassiske italienske barokmønstre i guld og kongeblå.

Versace tapet-kollektionen er udført med vinyl overflade og non woven baggrund.


Vejl. udsalgspris for en rulle á 10 m, b 70 cm, 1000 kr., tapetbord, 5 m, 600 kr. og forhandles bl.a. hos Sadolin Farveland.
ANNONCE
Forårsnyheder til hjemmet
Ny kulør på tilværelsen
Trænger køkkenet til nyt liv og en farveklat, så lad endelig PANTONE-farverne komme indenfor.

PANTONE har nu oven i købet lanceret en helt ny kulør i deres farverige kollektion, og det er der bl.a. kommet en skøn kop ud af, som er designet i samarbejde med ROOM COPENHAGEN.

Den helt nye friske farve for 2013 hedder PANTONE 17-5641 Emerald og er en både livlig og skøn farve, der nok skal gå hen og blive en favorit.

PANTONE udvælger hvert år i december en ny farve, som bliver den helt store farvesatsning året efter. Således altså Emerald i år.
 
Cup Classic, som den nye kop, der er resultatet af samarbejdet mellem PANTONE og ROOM, hedder, er blot den første i en hel serie af spændende produkter, der lander i butikkerne snarest.
 

Cup Classic har en vejl. udsalgspris på 129,95 kr. 
ANNONCE
Forårsnyheder til hjemmet
Intelligente loungemøbler, som smyger sig om kroppen
En ny dansk producent har genoplivet sækkestolen med nyt intelligent design, hvor kvaliteten er i højsæde.

Brandet hedder SACKit, og tankerne bag produkterne er klare – ergonomi skal tænkes sammen med bæredygtighed i et intelligent design.

Det intelligente ved SACKit er, at produkterne i den nye møbelserie holder formen. Det vil sige, at man ikke, som ved øvrige sækkestole, er nødsaget til at rejse sig og hanke op i sækkestolen for at få den i form igen.

SACKits produktsortiment tæller nemlig blandt andet loungestolen ANYWHEREit, der ved hjælp af et intelligent system tilpasser sig kroppen og skaber den optimale siddestilling – alt efter om, man ønsker at sidde ret op eller vil sidde mere tilbagelænet.

Ved hjælp af en rem i stolens side kan man således nemt justere formen på stolen, mens man sidder ned.

Herudover kan ANYWHEREit både bruges udenfor og indenfor alt efter behov.

En ekstra intelligent løsning i designet er, at ANYWHEREit kan hænges op, så den ikke fylder på gulvet, når den ikke er i brug.

Ved alle SACKits møbler er der desuden taget hensyn til miljøet og små børn.

Betrækket og kuglerne i SACKits møbler er ikke behandlet med brommerende brændhæmmere, og samtidig er kuglerne giftfrie.


ANYWHEREit i slidstærkt polyester, mål: 135x185cm har en vejl. udsalgspris på 2.199 kr.
ANNONCE
Forårsnyheder til hjemmet
Nye miljørigtige flader
ECO by Cosentino er et helt nyt overflademateriale, der er fremstillet af affaldsprodukter, som ellers er svære at genbruge.

Materialet er resultatet af mangeårig forskning og udvikling, og ECO by Cosentino består således dels af forbrugerprodukter som ødelagte tallerkener, fliser, toiletkummer, vinduer og spejle, og dels af affaldsmateriale fra fabrikker.

Resultatet er et kompakt og hårdt materiale, der er modstandsdygtigt over for ridser, og som har en ekstremt lav vandabsorption – alle de egenskaber, der gør et materiale velegnet til både køkken og bad.

ECO by Cosentino findes i flere farver, strukturer og er desuden et af markedets mest miljøvenlige produkter.

Materialet har opnået flere certificeringer og mærkninger, som understreger Cosentinos miljø- og bæredygtighedspolitik.


ECO by Consentino findes i ti forskellige farver med forskellige typer finish. Materialet fås i en tykkelse på 1,2, 2,0 og 3,0 cm og et format på op til 327 x 159 cm pr. plade. ECO by Cosentino kan bruges til alt fra køkkenborde til gulve, vægge og interiør i køkken og bad.
ANNONCE
Forårsnyheder til hjemmet
Op i nye højder
Muuto er et skandinavisk designfirma, der håndplukker designere fra de skandinaviske lande og giver dem frihed til at skabe nye og originale møbler, lamper og boligaccessories.

Det er der blandt andet kommet en lækker forårsnyhed ud af i denne sæson, som er designet af David Geckeler, der står bag den nye Nerd barstol.

David Geckeler vandt i 2011 Muutos designkonkurrence for studerende på de nordiske designskoler med netop denne træstol, og nu er den altså en del af forårets kollektion fra firmaet.

Barstolen Nerd er udført i eg eller lakeret ask og fås i flere farver.


Nerd fra Muuto findes i eg, sort, mørkegrøn, petroleum, rød, rosa og gul til vejl. udsalgspris fra 2995 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce