Aniston

HAY FDB-møbler

Suverænt design og barndomsminder.

ENDELIG (!!) fandt vi det nye spisebord. Det har også kun været en proces, som har taget år, og som har udmundet i adskillige besøg i Illums Bolighus og HAY House over årene. Mange søndage brugt på at slide med at glo på spiseborde, tænke, revurdere, prøvesidde og så gå lidt mere i tænkeboks. 

Det endelige kapløb var ellers snævret ind til to runde spiseborde i HAY Copenhague og HAY Loop serien, men da vi i weekenden pludselig stødte på HAY's runde FDB spisebord, designet af Jørgen Bækmark, var vi begge solgt til stanglakrids, fordi det bare med det samme vakte minder om barndommens legeaftaler, fedtede fingre fra Nutella-mader og Playmobil-leg. 

Vi skyndte os derfor bare at køre kortet igennem maskinen og bum! Flere års jagt var med ét forbi!

HAY har taget flere af de fede gamle FDB-designs op, som de sælger til yderst rimelige priser. Bl.a. måtte vi blot slippe 2.599 kr. for det nye FDB spisebord. Samtidig passer de gamle FDB-designs perfekt ind i HAYs eksisterende univers.

Vi vil sætte vores gamle Arne Jacobsen 7'er stole til bordet. Men hvis vi nogensinde bliver træt af dem, kunne jeg da godt blive forfalden til J104 eller J107 stolene, som HAY også har indlemmet i det nye HAY FDB-univers.

Nu glæder jeg mig bare til at hente mit nye spisebord i Illums Bolighus om to til fem uger. Jeg er nemlig sikker på, at både morgenkaffen og risottoen smager bedre med et lille drys barndomsminder.

ANNONCE
Fotos: HAY - HAY FDB-møbler Fotos: HAY
Del

Seneste nyt

Annonce