Aniston

Sådan passer du godt på det dyre undertøj

Fem tips til dig, der vil forlænge levetiden for dit lingeri.

Billedet er fra en rigtig fin kollektionsfremvisning hos Chantelle, Femilet og Passionata, så det er ikke mig, der har mit undertøj liggende midt i morgenmaden ;-) - Sådan passer du godt på det dyre undertøj Billedet er fra en rigtig fin kollektionsfremvisning hos Chantelle, Femilet og Passionata, så det er ikke mig, der har mit undertøj liggende midt i morgenmaden ;-)

Dyrt undertøj er en luksus, jeg sjældent tager mig. Men når jeg gør, så skal jeg dæleme også passe på det! Det skal trods alt gerne leve en del længere end den billige BH og bomuldstrusserne fra H&M. 

Derfor har jeg også inddelt undertøjsskuffen i dyrt og billigt. Det billige ligger, med mindre jeg lige har ryddet op fem minutter tidligere, i en stor pærevælling, og det ryger i vaskemaskinen sammen med sure sokker og jeans med græs på knæene.

Det dyre undertøj i silke, satin og blonder derimod lever et mere luksuriøst liv efter fem simple regler, som forlænger levetiden på undertøjet, og som holder det pænt i længere tid.

... 1) Når undertøjet opbevares i skuffen bliver det ofte mast sammen. Hvis man derimod ruller trusser sammen i stedet for at folde dem, så kan de ligge side om side. BH'er foldes på midten med stropperne inde i cup'en. Det fylder ikke meget og holder de fine sager adskilt samtidig med, at alting ligger pænt og overskueligt.

... 2) Jeg sørger altid for, at trusser kan vaskes i maskinen. Ellers kommer de ikke med hjem. Men en BH i et sart materiale har rigtig godt af bare at blive håndvasket i koldt vand, hvis den skal holde sig pæn. Brug et mildt vaskemiddel - gerne med enzymer, som går ind og fjerner svedlugt og hudfedt.

... 3) INTET undertøj, som i intet (!!), bør puttes i tørretumbleren. Varmen i tørretumbleren brænder den elastik, der er i både trusser og BH, af, og man ender med en slasket klud i stedet for en sexet BH. Efter vask kan en BH meget nemt vrides let, og hernæst er det en god idé at liggetørre uden for direkte sollys.

... 4) Lidt silkepapir i bunden af undertøjsskuffen sprayet med yndlingsparfumen sørger for, at undertøjet dufter friskt og rart, når man tager det på. Bare sørg for at bruge syrefrit silkepapir, da man ellers risikerer misfarvninger på det, der ligger i skuffen.

... 5) Når jeg rejser, opbevarer jeg altid undertøj i en vaskepose eller et seperat rum i kufferten. På den måde undgås det, at lynlåse, hægter og andre små drilske ting bider sig fast i blonder eller det sarte stof. Husk desuden at lukke hægterne på BH'erne. Så river de nemlig heller ikke huller i noget som helst.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce