Aniston

Det inderst inde

Sæsonens forførende lingeri.

Det inderst inde, det forførende og sensuelle lingeri, som bæres under hverdags- eller festlooket, har altid været en vigtig del af påklædningen. 

1500-tallets jernkorset, hvis oprindelige formål var at rette ryggens holdning, blev hurtigt en integreret del af datidens forfængelighed blandt det bedre borgerskab, da det dengang signalerede dannelse at have en ret og pæn kropsholdning. Siden kom 1800-tallets victorianske korset, idet forfængeligheden, datidens kvindeideal (timeglasfiguren) og mode var en mere dominerende faktor.

I denne sæson er der også fokus på det, vi bærer inderst inde. Nu skal det inderst inde bare være sensuelt, klassisk, romantisk og med blonder.

Og, i modsætning til 1800-tallets victorianske korset, skal undertøjet hverken være gemt væk under resten af påklædningen eller skabt til at få kjolen til at sidde korrekt, give kroppen den rette holdning eller skabe den rette figur.

Denne sæsons lingeri må derimod gerne være synligt,  enten under resten af påklædningen eller bare med en synligt blondekant. Og så skal det gerne vise ens rigtige kurver og former.


Se inspiration til looket inderst inde i galleriet.
ANNONCE
Foto: http://vildekaniner.dk/?s=sexy+lace - Det inderst inde Foto: http://vildekaniner.dk/?s=sexy+lace
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce