Aniston

Sådan vasker du din BH på rette facon

Vil du forlænge livet på dit dyre lingeri? 9 tips til at vaske dit undertøj på den rigtige måde.

Lækkert lingeri fra eksempelvis Simone Pèréle kan være et dyrt bekendtskab, hvis man ikke vasker det ordenligt. - Sådan vasker du din BH på rette facon Lækkert lingeri fra eksempelvis Simone Pèréle kan være et dyrt bekendtskab, hvis man ikke vasker det ordenligt.
At købe nyt undertøj kan være en dyr fornøjelse. Men hvis du behandler og vasker dit undertøj på den rigtige måde, kan du forlænge livet på dit dyre lingeri betragteligt.

Under Københavns modeuge var Aniston.dk på besøg hos det franske lingeribrand Simone Pèréle, og her fik vi en række gode råd med hjem til, hvordan man forlænger livet på sit lingeri.

Hos Simone Pèrèle oplever de nemlig, at kun få kvinder ved, hvordan de skal vake deres lingeri - og hvor afgørende dette er for produkternes levetid.

9 råd til at passe godt på sit lingeri
1) Det anbefales, at du vakser dit lingeri i hånden. Ved maskinvask kan bøjlerne i BH'en falde ud og dermed ødelægge både BH og vaskemaskine.

2) Lad ikke BH'en ligge i blød for længe. Og vasker du den i maskinen, så brug lunkent van (30 grader). De fine materialer og puderne i BH'en kan ikke tåle for høje temperaturer.

3) Vrid ALDRIG din BH! Du kan ødelægge både bøjler og puder.

4) Hvis du vasker din BH i maskinen, så gør det på laveste temperatur, uden centrifugering og i en vaskepose.

5) Vask altid dit lingeri ALENE!

6) Anvend altid vaskemiddel til kulørt tøj eller til skånevask. Disse indeholder ikke blegemidler. Det gælder også det hvide lingeri, idet blegemidler vil få dem til at blive grålige ved brug af blegemidler.

7) Drop skyllemiddel. Skyllemiddel indeholder elastan, som kan lukke fibrene i din mikrofiber BH, og din BH mister dermed sin åndbarhed.

8) Læg aldrig skålene i BH'en med puder oveni i hinanden og undgå, at skålene kommer under pres, da det kan ødelægge faconen på skålene.

9) Når du rejser, så læg dit lingeri i en lingeripose, så det altid er beskyttet mod lynlåse og andet, der kan hive fast i lingeriet.


Se mere om Simone Pèréle her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce