Aniston

Copenhagen Fashion Festival

Modeuge-fristelser til dig og mig og vi to.

Copenhagen Fashion Festival

I næste uge går den løs: Modeugen. Det betyder røde løbere, champagne, pindemadder, modemesser og modeshows i rå mængder i lille København.

Jeg har personligt et tight program med kig på forårs- og sommerfristelser for 2016. Men jeg håber også, at jeg kan nå forbi nogle af de spændende events, som bliver holdt i forbindelse med Copenhagen Fashion Festival, og som alle, der har tid og lyst, kan tage del i.

Der er (endnu engang) rigtig mange fristelser på programmet. Neden for er bare nogle af dem. Resten kan du finde på Copenhagen Fashion Festivals hjemmeside, som opdateres løbende.

Makeover og farvede kontaktlinser hos Profil Optik i Købmagergade
Du kan eksempelvis lægge vejen forbi Profil Optik i Købmagergade, som inviterer til gratis styling event.

Her har du mulighed for at prøve de farvede kvalitetskontaktlinser fra Air Optix Colors samt for at få lagt makeup af en dygtig makeup artist, inden du går videre ud i modeugens events og fester.

Eventen foregår i Profil Optik i Købmagergade den 6. og 7. august 2015 i tidsrummet kl. 12.00 til 18.00. Og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Forny garderoben til Fashion Exchange
Trænger garderoben til et løft og samtidig til at blive sorteret, er Fashion Exchange genialt!

Hele Rådhuspladsen omdannes til et kæmpe byttemarked for en dag, og der er rig mulighed for at tage en pose tøj med og komme hjem med en pose med helt nye sager til garderoben. Adgangsbilletten til tøjmarkedet er ens eget medbragte tøj, og herefter kan man tage lige, hvad man har lyst til.

Tilmelding og mere information og Fashion Exchange finder du på Facebook.

Eventen foregår på Rådhuspladsen den 8. august i tidsrummet kl. 11.00 til 16.00.

Modefilm i Magasin
Der er ikke meget, der er bedre end en rigtig god modedokumentar. Og hele to af slagsen bliver vist i Magasin i forbindelse med Copenhagen Fashion Festival.

Festivallen har indgået samarbejde med CPH:DOX, og derfor vises de skønne film "Dior & I" og "Iris" i Kong Hans Salen i Magasin.

Eventen foregår hhv. den 5. august og 6. august. Billetter kan købes på Magasins hjemmeside - de koster 50 kr., men til gengæld medfølger popcorn, drinks og en goodie bag i billetprisen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce