Aniston

LP Boys: Smugkig og favoritter fra en ny sæson

Det bliver en rå, sej, lækker og budgetvenlig sæson.

Under modeugen i vinter (jeg husker, det var en meget regnfuld dag) var jeg så heldig at være inviteret til en smugkig på LP Boys' kollektioner, som begynder at dryppe ud i handlen inden for ganske kort tid.

Jeg havde dengang umiddelbart ingen anelse om, at der overhovedet var noget, der hed LP Boys. Men det viste sig at være Little Pieces' drengekollektion - og det viste sig desuden at være rigtig rigtig fedt, lidt råt og legesygt og lige vores stil!

Der var således ufatteligt mange favoritter i den kommende efterårs- og vinterkollektion, og jeg er meget spændt på, at hele herligheden kommer i handlen, og om det kommer til at ruinere mig langsomt.

Heldigvis ligger LP Boys i nogenlunde samme prisklasse som Name It og Lmtd by Name It, så man kommer rigtig langt for et helt almindeligt børnetøjsbudget.

Jeg har samlet nogle af mine favoritter fra den kommende efterårs- og vinterkollektion fra LP Boys i galleriet. Men er du (spirende) LP Boys fan, kan du godt glæde dig, for der kommer meget mere. Njoy!

LP Boys forhandles bl.a. på Little Pieces' webshop.

ANNONCE
LP Boys: Smugkig og favoritter fra en ny sæson
Del

Seneste nyt

Annonce