Aniston

Fem modesmykker til sommeren

Vi har sat os for at finde fem must-have sommersmykker til den modebevidste kvinde.

Derfor vil vi i dette indlæg fremhæve sommerens nyeste trends og tendenser til dig.

Vi har fundet en webshop med fokus på netop modesmykker til kvinder. Webshoppen er Jewelier.dk, og de forhandler blandt andet Janner Jewellery samt eksklusive modesmykker fra den danske modedesigner Izabel Camille. Derudover findes de populære modesmykker fra den danske designer Nordahl Jewellery, der fornylig vandt prisen som ”Årets Innovator” i den danske smykkebranche, i sortimentet.

Her får du vores fem foretrukne sommersmykker til dig, der ønsker at give dit sommerlook et ekstra forfriskende pift i sommersolen.

Nr. 1 – Bella Diamond fingerring med Zirkon sten
Denne ring fra Janner Jewellery er perfekt til at give dit sommeroutfit et nyt forfriskende pift. Ringen pryder din finger med den funklende klare Zirkon sten i centrum. Zirkon stenen glimter smukt i sommersolen. Bella Diamond forhandles eksklusivt hos Jewelier og må beskrives som sommerens must-have #1.

Nr. 2 – Sølvhalskæde skåleformet 15 mm
Den nytænkende danske modedesigner Nordahl har gjort det igen. Denne skåleformet sølvhalskæde er det nyeste skud på stammen. Det er sommerens helt sikre hit. Som det ses på billedet er denne sølvhalskæde en innovativ kreation, som er en af årsagerne til Nordahl i år har vundet prisen som årets innovator i den danske smykkebranche. Du kan frit vælge, om du ønsker denne halskæde i sølvrhodineret som på billedet, sølvoxideret (sort) eller forgyldt. Dermed kan du helt sikkert finde en variant, der passer din personlige stil.

Nr. 3 – Baroness sølvørebøjle med Zirkon sten
Disse eksklusive Baroness øreringe fra den anerkendte danske designer Izabel Camille er sommerens populære ørebøjler til dig, der ønsker et unikt og eksklusivt look. De mange små Zirkon sten giver smukke refleksioner fra solens varme stråler. Baroness fås i tre forskellige varianter: Guldbelagt sterling sølv som på billedet, sort og hvidt sterlingsølv. Ønsker du at dit give dit sommeroutfit et eksklusivt og stilfuldt udseende, er disse et sikkert valg.

Nr. 4 – Sølvring glat 1.5 mm
Dette er Nordahl Jewellerys udgave af en af tidens hotteste trends. En helt enkel og glat sølvring, der kun måler 1,5 mm. Den ypperste modetendens i øjeblikket i de store modebyer er, at det enten skal være glamourøst eller helt simpelt. Ringen passer perfekt til et let og luftigt sommeroutfit. Desuden kan du frit vælge den variant, der passer din personlighed bedst, da den fås i hele fire forskellige varianter: Rosa forgyldt som på billedet, forgyldt, sølvoxideret (sort) og sølvrhodineret (hvid).  

Nr. 5 – Dot sølvarmbånd med Zirkon sten
Her præsenteres Izabel Camilles glamour sølvarmring Dot. Dette sølvarmbånd giver dig et eksklusivt sommerlook i særklasse. Hvis du ønsker at stråle i den danske sommer, er dette virkelig smykket, der vil indfri dine ønsker til fulde. Zirkon stenene er funklende i sig selv, men stråler og glimter særligt i sommerens solstråler. Dette sølvarmbånd er dansk design i en klasse for sig, som endda kan fås i guldbelagt sterling sølv, som fremhæves på billedet. Derudover kan du vælge design i sort sterlingsølv eller hvidtsterlingsølv.


Sponseret indlæg.

ANNONCE
Dot sølvarmbånd fra Izabel Camille - Fem modesmykker til sommeren Dot sølvarmbånd fra Izabel Camille
Del

Seneste nyt

Annonce