Aniston

Perfekte sommerlakker

Perfekte sommerlakker

En god sommerneglelak handler for mig om, at den skal fremhæve neglene, og så må den gerne få hænderne til at se brunere ud, end de er.

Jeg har spottet SÅ mange fine sommerneglelakker denne sæson, at jeg som lakhoved bliver helt grebet og får lyst til at skifte lak nærmest dagligt.

Heldigvis har jeg slet ikke tid til at pusle med negleolier, top coat, 2-3 lag lak og en topcoat hver aften. Men derfor kan man jo godt drømme!

1) Depend Cosmetics har for ikke så lang tid siden tilføjet endnu en neglelakkollektion til deres nye Depend 7 Day Hybrid Polish-program, som er langtidsholdbare neglelakker, der ikke kræver UV-lys. Road Trippin' er helt klart blandt favoritterne i den nye sommerkollektion. Den er frisk og fin.

2) Jeg er faldet pladask for Bio Sculpture Gel i farven Sweet Melon! Og faktisk har jeg fået en del komplimenter for lakken, når jeg har været på farten med den. Den fremhæver hudfarven og får næsten hænderne til at se helt brune ud - også selvom de kun har været udsat for det danske "sommervejr". Jeg måtte lige google lidt rundt på Bio Sculpture Gel lakken, inden jeg gik i krig med den. Men den kræver altså ikke UV-lys, som navnet ellers antyder. En base og top coat er nok til at få den til at holde rigtig fint. 

3) Depend Cosmetics minilakker er naturligvis også lanceret i en 2015 summer edition. Heriblandt den fineste klareste turkisblå, der passer perfekt til strand, pool og byliv. Farven hedder Depend 441 og er da lige til at spise sammen med en pistacheis.

4) essies sommerkollektion er ikke helt landet i den danske handel endnu. Men så er det da godt, at de har en lang række sommerklassikere, som går igen fra sæson til sæson. En af disse er essie sunday sunday. Den holder helt sikkert også denne sommer!

5) Kure Bazaar er gode for nogle super skønne neglelakker i alskens både lyse og mere dystre farver. En af sommerfavoritterne er Kure Glam i shocking pink! 

6) Tre nye lakker er det blevet til i By K. neglelaks sommerkollektion. Og faktisk er det blevet den, som jeg tændte mindst på i flasken, som er blevet min favorit, da den først blev prøvet på hænderne. Go Around er både varm og virkelig pæn.

Den seje leopard-glasfil er i øvrigt fra The Glam og forhandles bl.a. på Beautypower.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce