Aniston

Neglelakfjerner til glimmerneglelak

essie Leave no trace - endelig en specialdesignet neglelakfjerner til glimmerneglelak!

Glimmerneglelak er egentlig blevet lagt mere eller mindre på hylden i min ende. Det er godt nok som regel rigtig pænt, kan bruges på en effektfuld måde og er rigtig festligt og nemt at holde pænt, men jeg gider simpelthen ikke at bøvle med at få skidtet af igen. 

Ligegyldigt, hvor effektiv en neglelakfjerner er, så er der ikke mange, som kan klare glimmerneglelak uden en hulens masse knofedt.

Nu har essie dog lanceret en neglelakfjerner, der specielt skabt til at fjerne glimmerneglelak, og hopla! Nu er der ingen ko på isen ift. at få den pæne glimmerlak af igen!

Leave no trace er ikke en almindelig neglelakfjerner. Den minder mest af alt om en neglescrub, som man trykker ud på neglen. Herefter lader man produktet side i 30 sekunder, og så masserer man den tykke gel med de små slibekorn forsigtigt ud på neglen og fjerner til sidst resterne med en vatrondel. Ret nemt, ret enkelt.

Leave no trace fjerner super effektivt specielt de små stykker glimmer, shimmer og glitter. Ved de lidt større flager, som min essie glimmerlak også indeholdte, krævede det lidt mere arbejde, men det gik langt mere smertefrit end med en hvilken som helst anden neglelakfjerner.

Produktet indeholder acetone og kan derfor godt være en anelse hårdt ved neglen og huden omkring neglene. Så husk evt. en god gang "nail food" i form af negleolie efter brug. 

essie Leave no trace forhandles bl.a. i Matas.

Produkterne på billederne er: essie Leave no trace, essie hors d'oeuvres, essie stones n'roses samt Yniq vatrondeller.

ANNONCE
Neglelakfjerner til glimmerneglelak
Del

Seneste nyt

Annonce