Aniston

Juli Lust List

Sol, shopping og sommerferie i sigte!

Sommeren er over os, og juli måned står på (virkelig tiltrængt) sommerferie.

For mit vedkommende skal der jo helt sikkert shoppes lidt i Paris, men der skal også shoppes til Paris, tænker jeg. Ja, for det er jo alt i alt begrænset, hvor meget man kan nå at shoppe, når man også skal bestige Eiffeltårnet (vi tager elevatoren), smage på alt, hvad de har på menukortet på samtlige fortovscaféer og sippe iskaffe i solen på en legeplads.

Samtidig har jeg forelsket mig i en lille håndfuld (bl.a. pæredanske) sager, som jeg satser på at forsøde min sommer og sommerferie med.

Femilet Lulu BH
Jeg var så heldig at være inviteret til at smugkigge lidt på Femilets fine kommende efterårs- og vinterkollektion for et par uger siden. I den forbindelse blev jeg helt forelsket i den meget feminine og yderst fine Lulu BH-top, som går igen fra kollektion til kollektion. Jeg tænker, at den er oplagt som sommerferiesag med en let og let gennemsigtig skjorte over og så bare tilsat et par bløde blå jeans. Femilets Lulu BH kommer i øvrigt i butikkerne i det skønneste print til efteråret. Det vil jeg også glæde mig til!
Femilet Lulu BH forhandles i Femilets butikker til 250 kr.

Maria Nila Palett Colour Refresh Pearl Silver
Der er blevet fablet en del om Maria Nila Palett fra min side, jeg ved det! Men serien fungerer bare så fint til mit hår, som ellers har lidt svært ved at tage imod, når det handler om farveshampoo og farvebomber. Til sommerferien drømmer jeg om lige at give det lyse sommergarn en tur med Maria Nila Palett Colour Refresh i farven Pearl Silver. Så er jeg vist good to go til storby og efterfølgende strand, sand og feel-good.
Maria Nila Palett Colour Refresh Pearl Silver forhandles bl.a. på Billigparfume.dk til 179 kr.

Petit Rivet Ring fra Stine A
Jeg er enten til meget store og meget bombastiske ringe eller til de helt enkle. Det afhænger lidt af humør. Men nu er min eneste enkle guldring ganske enkelt knækket, og jeg savner den noget så grusomt! Jeg har dog kig på bl.a. den fine fine Petit Rivet ring fra Stine A i guld. Den ville være så fin til en varm sommerdag, hvor en stor ring er no-go, fordi man nemt kommer til svede lidt om hænderne.
Petit Rivet ring fra Stine A forhandles bl.a. på Stine A's webshop til 350 kr.

Les Deux T-shirt
Top forelsket er, hvad jeg er, i danske Les Deux' skønne kvaliteter og enkle designs! Deres trøjer er jo som smør at have på! Til de lune sommerdage har jeg den enkle t-shirt fra Les Deux i kikkerten. Den har et to-tal på brystet, og så er den blød, blød, blød og god til lidt kulør på armene.
Les Deux T-shirt i hvid forhandles bl.a. på Les Deux' webshop til 299 kr.

The Body Shop Tea Tree Lotion
Når solen skinner, og jeg sveder, slår min hud ud, som var jeg 16 igen. Det er irriterende, men det er et faktum, som jeg har lært at leve med. Jeg tænker dog, at jeg skal have anskaffet mig en oliefri ansigtscreme, som forhåbentlig kan holde mine irriterende acne-udbrud og tilstoppede porrer i ave. The Body Shops tea tree-serie er i forvejen blandt mine favoritter, men ansigtscremen har jeg endnu ikke prøvet. Men den er oliefri, og så er den absolut til at betale i denne periode, hvor hele budgettet ryger til sommerferie, is og iskaffe.
The Body Shop Tea Tree Lotion forhandles hos The Body Shop til 110 kr. 

ANNONCE
Juli Lust List
Del

Seneste nyt

Annonce