Aniston

Top og base coat uden allergifremkaldende stoffer

To små genistreger fra By K. neglelak.

Top og base coat uden allergifremkaldende stoffer

Lidt mere end 50 pct. af de neglelakker, som jeg har påført mig over de seneste år, har været enten 5-free eller 3-free. Det har de, fordi jeg over årene er gået mere og mere op i, hvilke stoffer der egentlig er i det, jeg udsætter min krop for.

Til trods for det har jeg brugt en ganske almindelig top coat og base coat sammen med de rene neglelakker, fordi jeg ganske enkelt har manglet et alternativ. Og så slipper jeg jo i princippet ikke for de stoffer, som bl.a. kan fremkalde allergi og andre ubehagelige reaktioner.

Og hvis man går i dybden, så er der faktisk en del top og base coats, der bl.a. indeholder formaldehyd - et stof, som bl.a. er kædet sammen med kræft.

Alternativet til base- og top coats med potentielt allergifremkaldende og kræftfremkaldende stoffer har danske By K. neglelak heldigvis netop sendt på markedet. 

Ikke nok med, at Base Coat Therapy Strenghtener og No. 1 High Gloss Top Coat er 5-free og dermed uden formaldehyd, formaldehyd-resin, kamfer, toluene og parabener, de er også veganske samt certificeret cruelty free og dermed ikke testet på dyr. Samtidig er By K. neglelak netop blevet AllergyCertified som det eneste neglelakmærke i verden.

Alt det betyder naturligvis rigtig meget, men produkterne skal jo også fungere i hverdagen. Og jeg vil faktisk sige, at jeg er TOP begejstret! Base coaten tørrer rigtig hurtigt og letter dermed de kommende lag lak, og top coaten er muligvis den bedste top coat, jeg er stødt på!

Den er tyndere end mange andre top coats og smelter tilnærmelsesvist i et med lakken på et splitsekund. 

Tænker du over, hvad du putter på neglene, og er du på jagt efter en virkelig god top coat og ditto base coat, der holder lakken på plads i sådan cirka dobbelt så lang tid som uden? Så tag helt klart et kig på By K. neglelaks nye vidundere!


By K. neglelak Base Coat Therapy Strenghtener og No. 1 High Gloss Top Coat forhandles bl.a. på By K. neglelaks webshop, hvor der også findes en liste med øvrige forhandlere. Prisen er 99 kr./stk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce