Aniston

Sommerfavoritter

Det bliver en god sommer!

Selvom jeg begyndte at tvivle på, om sommeren overhovedet ville komme i år, så er den da endelig sprunget nogenlunde ud af sit skjul med alt, hvad dertil hører. Nu har den bare at skrue lidt op for solen og så ellers blive her til engang i september/oktober - det skylder den os!

Ligesom i enhver anden sæson har jeg nogle favoritter. Således altså også denne sommer, hvor jeg har besluttet, at jeg vil fylde tanken op med sol, sommer og gode oplevelser.

En klar ny sommerfavorit er den fine lille taske fra Friis//247365, som jeg allerede udså mig tilbage i foråret. Den rummer lige en telefon, en læbepomade, pungen, en lille solcreme og solbrillerne. Alt, hvad man behøver, når man skal ud i vejret og nyde livet.

Jeg håber også, at der bliver plads til min lille facial spray, som jeg altid dyrker, når solen står højt på himlen. Der er intet så velgørende som et lille pift mineralvand lige i det glatte ansigt på en varm dag! Sådan en sag er i øvrigt også fantastisk at have med i håndbagagen, hvis man skal flyve og luften er tør. Den helt lille evian Brumisateur Facial Spray er oplagt at have med på farten, fordi den lige rummer 50 ml.

En anden life saver på en varm dag er en tørshampoo. Mit hår har en tendens til at klaske noget så grusomt, når vejret er varmt, så en lille Batiste Dry Shampoo gør underværker at klemme med ned i tasken, så sommergarnet lige kan få en opfrisker, inden man forlader kontoret.

Solbriller skal der naturligvis også til. Mine Karl Lagerfeld solbriller er allerede blevet luftet en del, fordi solen jo trods alt har skinnet en smule. Men jeg er stadig lige forelsket - og så sørger solbriller jo i øvrigt for at skåne øjnene for UV-stråler og øjenomgivelserne for rynker. Ren win-win!

En af sommeren taskevenlige solcremefavoritter er fra Derma. Vi bruger stort set kun Dermas solcremer til Lillemanden, og jeg synes jo også selv, det er rart, når der ikke er for meget snask i sagerne. Og denne lille Derma med SPF 50 er oplagt at have med i tasken, hvis man lige skal smøres ind, mens man er på tur.

Hvis du møder mig på gaden i løbet af en sommersøndag, vil jeg i øvrigt nok tøffe rundt i mine wannabe Birkenstock sandaler fra Deichmann. Jeg kommer til at bo i dem! Nok ikke på job, hvor den ofte står på møder, men i fritiden og på ferien skal de skamnydes!

Sommerens ultimative duft er naturligvis fra Laboratory Perfumes. Amber er tøsen, der har taget mig med storm!

ANNONCE
Sommerfavoritter
Del

Seneste nyt

Annonce