Aniston

Den perfekte creme efter barbering - og et par andre stjålet fra babys toilettaske

Tre babyprodukter, som din egen hud vil takke dig for.

Nu er det nogle år siden, jeg har haft en baby i huset.

Men det forhindrer mig bestemt ikke i stadig at skele til hylden med babyprodukter, når jeg skal shoppe nye hudplejeprodukter. Noget af det bedste og reneste inden for hudpleje findes nemlig på netop de hylder!

Specielt i disse måneder, hvor huden kan være tør og irriteret pga. sol, varme, tør luft og hyppigere barbering af bl.a. benene, kan visse babyprodukter være rigtig rare at have ved hånden.

Jeg har specielt tre favoritter, direkte fra babysortimentet, som er en fast del af hudplejerutinen lige nu.

1) Olivy Baby Care Diaper Change - perfekt creme til benene efter barbering
Olivys særlige sammensætning af olivenolie og kalk kan ikke bare bruges til at lindre og forebygge røde blenumser. Cremen er også intet mindre end genial at bruge efter, at man har barberet ben, bikinilinje eller armhuler.

Olivy Baby Care Diaper Change blødgør og lindrer nemlig tør og irriteret hud, og så er den nem at fordele på huden og absorberes hurtigt og effektivt og efterlader huden blød samt gennemfugtet.

Cremen fra Olivy er desuden rigtig god at have ved hånden, hvis strandturen har medført lidt røde skuldre. Den lindrer og fugter solskoldet hud med det samme.

Olivy Baby Care Diaper Change forhandles på apoteket.

2) Decubal Shower & Bath Oil - ren nydelse til solkysset hud
Badeolie er specielt noget, man forbinder med babys bad. Men solbadning, pool, strandliv og sommerliv i det hele taget kan godt gøre huden temmeligt tør, og en almindelig sæbe kan udtørre huden yderligere. 

Derfor sværger jeg i denne tid til Decubals badeolie, som plejer tør og irriteret hud, og som kan bruges direkte i badekaret eller bruseren ligesom en almindelige showergel.

Olien fugter og blødgør huden, indeholder bl.a. kamille, E-vitamin samt jojoba olie og er helt fri for farvestoffer, parfume, parabener og konserveringsmidler.

Den er super skøn og kan bruges af hele familien.

Decubal Shower & Bath Oil forhandles på apoteket.

3) Derma Eco Baby babycreme - til de der særligt tørre områder
Udeliv er lig med hyppig håndvask og tørre knoer. Sommeren byder desuden ofte på mødet med bl.a. airconditions samt tør blæst, som kan føre til tørre plamager på huden, som en almindelig fugtighedscreme kan have svært ved at få bugt med.

Derma Eco Babycreme er dog en særligt fugtgivende creme, som godt nok er udviklet til babyers og børns sarte hud, men som også fluks gør kål på små særligt tørre områder på huden. 

Den er rigtig god at have ved hånden, når små hudområder er gennemtørre, og så kan den lindre enhver rift, der er opstået på poolkanten, inden for sekunder.

Derma Eco Baby babycreme forhandles bl.a. hos Helsam.

Ja ... Så er der vist ingen undskyldning for ikke at gå gennem sommeren med dejlig babyblød hud ;-)

ANNONCE
Den perfekte creme efter barbering - og et par andre stjålet fra babys toilettaske
Del

Seneste nyt

Annonce