Aniston

Flying Superkids på tur igen

Gode traditioner længe leve!

Det er sensommer, og det betyder, at de flyvende supergymnaster er på tur med deres showtelt i Danmark endnu engang.

Flying Superkids er efterhånden blevet et lille sommerfix for Lillemanden og jeg, og jeg tror slet ikke, vi kunne undvære den særlige eftermiddag og aften, som sådan en tur giver. Det er blevet vores helt egen lille tradition, og at se Lillemandens entusiasme og begejstring for showet i de små blå øjne er helt uvurderligt.

I år var vi inviteret til for-forpremiere i Ørestaden i København, hvor Flying Superkids lige nu holder til. Herefter går turen til Aarhus og Kolding.

Igen i år var det en særlig fornøjelse at se showet og den glæde og vilje, der flyver ud i teltet fra de søde og dygtige gymnaster. Der er slet ingen tvivl om, at børnene (store som små) virkelig har det sjovt med det, de laver, og at de nyder at være på - også når de engang imellem begår en brøler, eller sjippetovet ikke lige gør, som de ellers havde planlagt. De bakker hinanden op, hepper og er så meget på, at det stråler ud af dem.

Inden showet tog vi en tur i Kia Funpark udenfor. Vores gode venner fra bObles var også med, hvilket alt sammen gav anledning til masser af leg og bevægelse.

I år oplevede jeg i øvrigt, at Lillemanden virkelig havde ramt den alder, hvor han kan gå op i et show som Flying Superkids', hvilket var ret fedt - også selvom han kom alt for sent i seng og derfor var noget træt til børnehaven dagen efter. Men men ... Sådan en dag kommer en gang om året, den er helt særlig for os begge to, og søvn kan heldigvis indhentes igen.

Flying Superkids' show er komplet udsolgt i København. Men der er stadig mulighed for at se og opleve det imponerende show i Jylland.

ANNONCE
Flying Superkids på tur igen
Del

Seneste nyt

Annonce