Aniston

[Konkurrence]: Velgørenhedsshow med Flying Superkids

Børneulykkesfonden får en hjælpende hånd, når Flying Superkids giver den gas dagen før den officielle forpremiere.

De seneste par år har Lillemanden og jeg været så heldige at have været bænket i Flying Superkids' showtelt, når de har lagt vejen forbi København. 

Heldige er vi også i år, hvor turen igen går ud i Ørestaden for at nyde en stund med de dygtige gymnaster - denne gang dog for at støtte op omkring det store Flying Superkids velgørenhedsshow, som Flying Superkids har arrangeret sammen med Livol og bObles til fordel for Børneulykkesfonden.

Showet, som løber af stablen den 28. juli, har til formål at indsamle penge til Børneulykkesfondens arbejde for danske børns sundhed.

Indsamlingen går specifikt til et nyt landsdækkende projekt målrettet dagplejere, hvor der sættes fokus på motorisk udvikling hos børn i alderen 1 til 3 år gennem leg.

Der er den seneste tid blevet samlet penge ind gennem en velgørenhedsauktion på Lauritz.com, hvor samarbejdspartnere over hele landet har sponsoreret produkter og oplevelser til auktionen. Til selve showet den 28. juli vil der desuden være tombola, bingo banko og andre aktiviteter, der har til formål at give gæsterne (os, bl.a.) en god dag og sikre, at der bliver samlet mest muligt ind til Børneulykkesfonden.

Vil du også med til den særlige for-forpremiere, se Flying Superkids' nye show før alle andre og støtte op omkring Flying Superkids', Livols og bObles' indsamling til Børneulykkesfondens arbejde? Så hop ned under billedet, hvor der er billetter på højkant til en heldig familie.


Se desuden mere om Flying Superkids' sommerturné her.

ANNONCE
[Konkurrence]: Velgørenhedsshow med Flying Superkids

Vind billetter til Flying Superkids' velgørenhedsshow

 

Du har nu chancen for at vinde hele fire billetter til Flying Superkids' velgørenhedsshow i Ørestaden, København, den 28. juli 2015.

Showet er et særligt velgørenhedsshow, der bl.a. er støttet af Livol.

Sådan deltager du:

- Svar på nedenstående spørgsmål.

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder. 

Like Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 21. juli 2015, og vinderen får direkte besked via mail.

Konkurrencen er sponseret af Livol.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce