Aniston

Ti vi kan li' på Netflix

Ti gode serier på Netflix til store og små.

Ti vi kan li' på Netflix

Der er blevet set en del mere tv denne sommer, end der ellers er normen her i familien.

"Sommervejret", eller hvad man nu kan kalde det, har gjort, at vi har tilbragt en del mere tid indendøre, end hvad godt er!

Tv er faktisk det forkerte ord, for noget nær 80 pct. af det, vi har set på vores tv, er blevet fundet på Netflix. Hvis, der er noget, der hedder Netflix-itis, så lider vi vist af det. Faktisk så meget, at vi netop har opsagt vores kabelpakke, fordi vi aldrig ser tv-tv!

Den fesne sommer har altså været godt for en ting - vi har fået udnyttet de mange muligheder, som Netflix har og har virkelig fået noget ud af vores 79 kr. om måneden. Vi har langt fra set alt, og der er meget, vi stadig har på to-see-listen. Men så er det jo godt, at efteråret og vinteren også kommer på et tidspunkt.
 

Her er (foreløbigt) ti anbefalinger til Netflix:
 

OITNB - Orange is the New Black
Ja ja, jeg starter med den mest hypede af alle serier på Netflix! Men har du ikke set Orange is the New Black endnu, så gør det for guds skyld.

Serien er både sjov, charmerende, virkelig grineren, lidt absurd og mega fed, fordi den (delvist) er baseret på virkelige hændelser i et kvindefængsel.

Modern Family
Hold nu OP, vi har klukket i sofaen til serien om denne moderne familie. De karikerede roller og de indbyrdes forhold mellem familiemedlemmerne er fantastisk underholdning.

Selvom det er ret langt ude, så er seriens personligheder alligevel genkendelige i langt de fleste familier.

Suits
Yummi! Lækre advokater i pæne og dyre jakkesæt. Det bliver ikke meget bedre, og at der så samtidig er en ret fed historie og en række meget spændende karakterer i spil skader bestemt heller ikke.

Der bliver knækket uknækkelige sager i hvert eneste afsnit, og serien minder om en lækrere udgave af Law & Order. 

Grace & Frankie
Indrømmet! Historien om de to ældre kvinder, der begge bliver forladt af deres mænd, fordi mændene endelig springer ud af skabet, fanger ikke ved første øjekast. 

Men når man kommer nogle afsnit ind i Grace & Frankie er den alligevel både sjov og sød. Gamle damer kan nemlig faktisk være både lidt giftige, spydige og meget sexede.

White Collar
Skulle jeg pege på en favoritserie på Netflix, så er det nok White Collar.

Sexy, snedige og dygtige Neal Caffrey har taget mig med storm og hans konstante vaklen mellem rigtig og forkert er meget fascinerende og underholdende.

Netflix er dog også god underholdning for børn. Og hvad ser Lillemanden så?
 

Dragerytterne: Kapløb til kanten
Dragerytterne er en helt ny serie på Netflix. Den er baseret på historien og karaktererne fra  "Sådan træner du din drage".

Dragerytterne: Kapløb til kanten er fyldt med søde og farlige drager samt seje og skøre vikinger, og så er den tilsyneladende fantastisk fascinerende!

Turbo FAST
Jeg ved ikke, om fascinationen for snegle er startet med Turbo, eller om det egentlig er omvendt.

Faktum er dog, at hele Turbo FAST-serien er blevet trawlet igennem de første ti gange herhjemme. Hurtige snegle er for fede!

Pac-Man and the Ghostly Adventure
Fanden tage den dag, hvor Lillemanden pludselig fandt Pac-Man med sine små fedtede fingre på fjernbetjeningen. Den serie er, set med forældrebriller, gyselig, men Lillemanden elsker den! 

50 pct. af de samtaler, han i perioder fører, handler om Pac-Man og om at spise spøgelser. Jo deeet ...

My Little Pony - Friendship is Magic
Til gengæld kan jeg kun bifalde, at drengen også er vild med at se My Little Pony. Serien handler nemlig meget om venskaber og om, hvordan man er en god ven, hvordan man løser konflikter etc. 

Det hele løber af stablen i et candyfloss- og tyggegummifarvet univers. What's not to like!

Spider-Man
Som enhver anden 5-årig er Lillemanden optaget af superhelte. Specielt Marvels superhelte, fordi vi har indoktrineret ham! 

Mange superheltetegnefilm er dog en anelse voldsomme til en 5-årig. Men Spider-Man er i den blødere ende. Dog ser vi den altid sammen med ham, så vi kan være lidt med på sidelinjen, hvis der skulle være noget, som ikke egner sig til hans lille uskyldige sind.

Mvh. Familien Sofakartoffel, som i øvrigt sagtens kan tale sammen og lege med LEGO samt lægge puslespil, mens de ser Dragerytterne med et halvt øje ;-)
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce