Aniston

Tre, du skal se på Netflix i februar

Tre, du skal se på Netflix i februar


Februar er ikke en helt lige så kedelig måned som januar. Men vi har stadig en del mørke aftner i vente, og jeg har personligt tænkt mig at bruge en del af dem herhjemme - ganske enkelt, fordi mørke, kulde og regn ikke indbyder til, at man hænger på caféer ude i bylivet. Det må vente lidt ...

Har du lignende planer, og er du så velsignet, at du har Netflix, så har jeg samlet tre serier, som jeg har slugt på ingen tid, fordi de er nervepirrende, fint lavet og utroligt fængslende, så man ikke formår at slukke igen, når først man er i gang.
 


How to Get Away With Murder
ABC har begået lidt af en genistreg med serien "How to Get Away With Murder".

Den amerikanske dramaserie er ikke bare underholdende, den er også lidt af en "page turner", der gør det helt umuligt at slukke igen, når man først har set et afsnit.

Hovedrollen i "How to Get Away With Murder" er Annalise Keating - en genial advokat, som bl.a. underviser i jura, men som også fører nogle utroligt komplicerede sager, hvor det betyder mindre, om den anklagede har begået forbrydelsen eller ej. Hun skal nok vinde sagen uanset hvad!

På jurastudiet udvælger hun en række studerende, som skal være en del af hendes daglige arbejde. Kort tid efter, at de jurastuderende dog begynder deres uddannelse, bliver de og Annalise involverede i et mord - og så et til, et til og ja ... hele tiden flere, som de mere eller mindre hver især er skyld i. Til sidst vil listen af indviklede mord og spil mellem de forskellige parter ingen ende tage.

En ulykke kommer sjældent alene
Er du også fan af karakteren Barney Stinson fra "How I Met your Mother", så vil du elske "En ulykke kommer sjældent alene", som er baseret på Lemony Snickets skæve og sjove historier for børn.

I denne originale Netflix-produktion følger vi de noget usædvanlige, forældreløse Baudelaire-børn, som mister deres forældre i en brand, og som efterfølgende gang på gang må skifte plejefamilie, fordi den onde Grev Olaf (spillet af geniale Neil Patrick Harris aka. Barney Stinson) spænder ben for deres kommende lykke, så han (eller et af hans mange aliaser) kan få fat i Baudelaire-formuen.

Samtidigt skræller Baudelaire-børnene flere og flere lag af deres families hemmeligheder - og det i en både eventyrlig, skæv og dyster lille serie, som er yderst veludført.

Santa Clarita Diet
Hvad sker der, når konen i et lidt kedeligt ejendomsmæglerpar pludseligt bliver en zombie? Ja, så bliver det er værre svineri, og ikke mindst bliver livet for hele den lille familie en anelse kompliceret!

"Santa Clarita Diet" har kun lige haft premiere på Netflix, men jeg har allerede slugt lige så mange afsnit, som Drew Barrymore, der spiller rollen som zombie-kone, har spist i serien.

Det er fjollet, det er tosset, det er utroligt blodigt, og det er ret sjovt!

"Santa Clarita Diet" er i øvrigt endnu en original Netflixserie. De gør det meget godt!


Behøver jeg at nævne, at vi ikke fortryder, at vi opsagde vores dyre kabelpakke og nu faktisk udelukkende ser Netflix og en sjælden gang imellem Disney Sjov om fredagen?

Er du stadig ikke overbevist om, at det er tre serier for dig, så kan du se en forsmag på alle tre i trailerne nedenfor.

ANNONCE
How to Get Away With Murder - Trailer
Santa Clarita Diet - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce