Aniston

[Anmeldelse]: LEGO Filmen - Den ultimative guidebog

Bogen om det klodsede eventyr.

[Anmeldelse]: LEGO Filmen - Den ultimative guidebog
Lige nu har jeg to mænd herhjemme, som går og glæder sig noget så vildt og voldsomt til, at de kan komme ind og se den nye "Lego-filmen - Et klodset eventyr", som har premiere i biograferne i dag.

Og som opvarmning  til den store begivenhed har vi læst en del i den nye "Lego-filmen - Den ultimative guidebog", som er en guide til den nye films figurer og fortælling.

Guiden handler om Emmet, der ved en fejl bliver forvekslet som værende en helt speciel Mesterbygger, der kan redde verden. Og den tager læseren rundt i Klodsby, hvor hele eventyret jo foregår.

"Lego-filmen - Den ultimative guidebog" henvender sig hardcore til folk, der skal eller har set "Lego-filmen - Et klodset eventyr", idet den tager læseren rundt i de forskellige karakterer. Den er dermed en anelse indforstået, hvis man ikke har sat sig ind i, hvad filmen og fortællingen handler om. Den har et humoristisk touch, som måske taler mest til det voksne publikum, men både små og store børn kan også have glæde af fortællingerne og gennemgangen af de, til tider, noget fjollede karakterer.

Jeg tror i øvrigt, at bogen kommer helt til sin ret, når man rent faktisk har set "Lego-filmen". Så nu må farmand hellere se at få bestilt billetter i en fart! Jeg har lovet at sørge for popcorn - rigtig meget popcorn!


"Lego-filmen - Den ultimative guidebog" er netop udkommet fra Forlaget Alvilda, pris 99,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce