Aniston

[Anmeldelse]: Flyvemaskiner 2 - Redningsaktionen

En værdig efterfølger.

5 ud af 6 stjerner
Foto: Disney - [Anmeldelse]: Flyvemaskiner 2 - Redningsaktionen Foto: Disney

Efter muligvis at have set "Cars" og "Cars 2" 500 gange sammenlagt over de seneste år, har det i nogen tid været tiltrængt med en arvtager til de små søde biler, som har fulgt os, siden Lillemanden knap nok kunne tale. 

En værdig substitut er nu fundet - og halleluja for det, siger forældrene, som ærlig talt snart trængte til at se noget nyt - bare en gang i mellem.

"Flyvemaskiner 2 - Redningsaktionen" er den anden film i Planes-serien. Og den går lige i hjertet på en lille Cars-fan, der falder for maskiner med rare øjne.

Filmen handler om racerflyveren Dusty, som er berømt for sine stunts, men som pludseligt beskadiger sin motor. Det er ikke muligt at finde reservedele, så han må lægge karrieren som racerflyver på hylden.

I stedet får han job som rednings- og brandbekæmpelsesflyver. Han får nye gode venner, bl.a. transportflyet Cabbie, helikopteren Blake Ranger og tankflyet Tipper. De skal sammen slukke sommerens skovbrande, og Dusty bliver helt påny - også selvom han ikke er lige så hurtig, som han plejer at være.

Vi har faktisk allerede set "Flyvemaskiner 2" en del gange, og der er ingen tvivl om, at den vækker rigtig stor glæde. Det er en rigtig fin, sød og perfekt film til børn, der kan lige action, sjov og feel-good. Samtidig kan den sagtens nydes af os voksne, som der også er tænkt lidt på undervejs.


"Flyvemaskiner 2 - Redningsaktionen" er udgivet af Disney og udkommet på dvd i dag.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce