Aniston

[Anmeldelse]: Mortdecai

Den lyserøde panter møder Pirates of the Caribean - og det er sjovt!

5 ud af 6 stjerner
[Anmeldelse]: Mortdecai

Det er virkelig længe siden, jeg har været så godt underholdt, som jeg var af Johnny Depps nye genistreg "Mortdecai"! Filmen er det perfekte miks af Pink Panther meets Pirates of the Caribean. Det er fjollet, det er skørt, men det er samtidig spot on!

I "Mortdecai" spiller Johnny Depp kunstsvindleren Lord Mortdecai, som hidtil har klaret den udenom myndighedernes søgelys, fordi han har gået i skole med en stor profil i det engelske MI5, som samtidig er dybt forelsket i Mortdecais smukke kone (Gwyneth Paltrow).

Lord Mortdecai er godt nok snedig og dygtig, men han er ikke så klog, har snydt de forkerte mennesker (adskillige gange) og skylder samtidig de engelske myndigheder en god sum penge. Han er på fallittens rand og ser sig derfor nødsaget til at hjælpe MI5 i en stor sag om et forsvundet Goya maleri.

Heldigvis, for Lord Mortdecai er ikke den skarpeste kniv i skuffen, har han stadig sin "man servant" og buttler, Jack (Paul Bettany), som kan redde ham ud af enhver penibel situation, og som ikke er bange for hverken at sætte liv eller lemmer på spil for sin chef - også selvom denne chef ikke har en rød reje på kontoen. 

Lord Mortdecai, hans kone og buttleren går sammen og hver for sig på jagt efter det uvurderlige Goya maleri. Den ultimative gulerod er, at maleriet skulle have koden til en naziformue skrevet på bagsiden, og det ved MI5 endnu ikke noget om.

"Mortdecai" er næver, biljagter, overskæg og fede replikker i en stor pærevælling, og det er sjovt som bare pokker!


"Mortdecai" er netop udkommet på dvd og Blu-Ray af Nordisk Film.

ANNONCE
Mortdecai trailer:
Del

Seneste nyt

Annonce