Aniston

[Anmeldelse]: Klokkeblomst og piratfeen

Eller Klokkeblomst og den uartige og naive piratfe.

4 ud af 6 stjerner
Foto: Disney - [Anmeldelse]: Klokkeblomst og piratfeen Foto: Disney
Er små yndige feer kun noget for piger? Nej, siger moderen, som insisterer på, at drengen ikke skal proppes ned i en kønsstereotyp kasse. Og heldigvis for det, synes drengen at tænke!

Drenge kan nemlig også synes, at feer, og speciel piratfeer, er ret seje. Og sådan en møder man i "Klokkeblomst og piratfeen", som netop er udkommet på dvd.

I Disneys "Klokkeblomst og piratfeen" inviteres vi ind i et festligt og yndigt Peter Pan-agtigt univers, der er meget tro mod det, den kommer fra.

Mens Peter Pan dog er gemt væk, er Klokkeblomst i fuld vigør sammen med flere af fe-ninderne.

Det er dog langt fra den dydige Klokkeblomst, der er i centrum. Det er derimod feen Zarina, der er noget frækkere og mere fyrig end alle de andre feer.

Hun har en lille kemiker gemt i maven, og fordi det går lidt over gevind, bliver Zarina bortvist fra feernes tilholdssted. Hun søger derfor tilflugt på en sørøverskude ved Dødningeklippen, ændrer udseende og bliver dermed en sej piratfe.

Hun møder en flok pirater og bliver deres kaptajn - tror hun! Men pirater er nogle lumske nogen, og de ender naturligvis med at snyde den rå men naive Zarina.

Heldigvis bærer feer ikke (så meget) nag, så Zarina bliver reddet af de andre feer, og sammen tager de kampen op mod de feje pirater.

Alt i alt er "Klokkeblomst og piratfeen" en rigtig sød og faktisk også rigtig fin film, der bl.a. handler om intriger, venskaber og svig. Og det kan man, selvom man er af hankøn og 4 år, sagtens blive opslugt af. Specielt, når de små feer tæver de store, stygge pirater!


"Klokkeblomst og piratfeen" er udkommet på dvd og BluRay den 3. juli 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce