Aniston

[Anmeldelse]: Delivery Man

533 børn - og de vil vide, hvem deres far er.

4 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film - [Anmeldelse]: Delivery Man Foto: Nordisk Film
David Wozniak er det, man kan kalde en "fuck-up". Men man kan dog sige to positive ting om ham: Han er sympatisk, og han har en sædkvalitet, der kan vælte de fleste andre mænd af pinden.

Men det ved han ikke selv. I hvert fald ikke førend han 20 år efter en ret hyppig sæddonation pludseligt får at vide, at han er far til intet mindre end 533 børn.

Den klinik, hvor han har doneret sæd ganske mange gange, har foretaget en administrativ fejl og midt i, at David har mafiaen på halsen, fordi han har lånt penge det forkerte sted, får han at vide, at 142 af hans børn sagsøger ham, fordi de vil vide, hvem han er.

David står nu over for beslutningen om, om han vil træde frem og vise sig for sine mange børn. Men inden han kan beslutte sig, vælger han at blive en del af hvert af børnenes liv. Det fører til en ganske emotionel rejse for ham, hvor han ikke bare lærer sine børn at kende. Han lærer også ganske meget om sig selv.

"Delivery Man" er en virkelig sød, rar og fin lille komedie, der undervejs oser af masser af Vince Vaughn-charme. Den er på alle måder feel-good og egentlig ikke så meget andet end det. Men nogle gange kan det også være alt, hvad man behøver!


"Delivery Man" er udkommet på dvd den 1. maj 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce