Aniston

[Anmeldelse]: Frost

Se eller gense Disneys genistreg. Bare se den!

5 ud af 6 stjerner
Foto: Disney - [Anmeldelse]: Frost Foto: Disney
Herhjemme bliver Disneyfilm kørt ned morgen, middag og aften. Allerede inden Lillemanden kom til verden, havde faren en ret så udvidet samling af Disney-lækkerier, og når man får barn i huset, er det blot en undskyldning for at købe endnu flere. 

Hele familien havde derfor også glædet sig til at nyde den seneste Disney-tegnefilm "Frost" eller "Frozen", som den nok er mindst lige så kendt som.

Men ... Vi var i Australien på netop det tidspunkt, hvor "Frost" landede i biograferne, og det gav ikke rigtig mening at gå i bio Downunder, fordi Elsa, Kristoffer, Olaf og alle de andre jo talte engelsk i den version, de viste dér.

Derfor har vi også gået og set rigtig meget frem til, at "Frost" skulle udkomme på dvd, og det er den nu!

"Frost" er et vaskeægte Disney-eventyr. Der er det gode mod det onde og små sjove og finurlige twists undervejs. Det er en både rigtig fin, sød, eventyrlig og sprød historie med de bedste sange, Disney har præsteret siden "Løvernes Konge"! 

Vi er på ingen måde blevet skuffede, og hele familien har været yderst godt underholdt - omend sommetider på lidt forskellige tidspunkter. Lillemanden har eksempelvis klukket, hver gang den lille søde snemand, Oluf, har ageret på skærmen.

At "Frost" skulle være inspireret af H.C. Andersens "Snedronningen" er ikke så synligt undervejs, men det, synes jeg faktisk, er helt okay. Historien er nemlig i sig selv rigtig fint skruet sammen, og den behøver ikke at have flere drys af H.C. Andersen. 

Det eneste, der gør, at "Frost" ikke får "top-stiletter" er, at ekstramaterialet på dvd'en ikke er værd at skrive hjem om. Her plejer Disney at have flere sjove ekstra-film, men bonusmaterialet på dvd'en er ikke voldsomt spændende og begrænser sig til en lille ekstra film. Selve filmen skal alle små og store Disney-fans dog virkelig unde sig selv at nyde! 


"Frost" er udkommet på dvd i dag den 10. april.
ANNONCE
Foto: Disney - [Anmeldelse]: Frost Foto: Disney
Del

Seneste nyt

Annonce