Aniston

[Konkurrence]: Now You See Me 2

[Konkurrence]: Now You See Me 2

De betagende, hyponotiserende, Robin Hood-agtige og mere end gennemsnitligt snedige "Ryttere" er langt om længe tilbage! Og vi kan roligt gøre os klar til at blive kørt rundt i manegen og blive taget godt og grundigt ved næsen.

Siden "Rytterne", som tryllekunstnergruppen kalder sig, snød FBI og betog publikum med deres helt særlige svindelnumre, skal det forestille, at der er gået et år. Og i mellemtiden har gruppens medlemmer levet et liv i skjul.

Nu er illusionisterne med de utroligt hurtige hænder dog tilbage med et comeback-nummer, som skal afsløre en teknologimagnats uetiske måder at gøre forretning på, men som leder dem på afveje blandt gamle bekendte.

Det bliver til en række meget imponerende og vilde illusionsnumre, der inkluderer magi, hypnose, vilde tricks og afledning, og som endnu engang viser, at hånden er både hurtigere og vildere end øjet. Og at selv de dygtigste tryllekunstnere opbygger fjender undervejs, som forstår at sabotere selv det mest gennemtænkte nummer.

"Now You See Me 2" er en meget værdig efterfølger til "Now You See Me". Den er ligesom sin forgænger utroligt underholdende, fyldt med overraskelser, sjov og dejligt actionfyldt fra start til slut.

I øvrigt er det fedt at se Daniel Radcliffe (aka. Harry Potter) i en helt ny rolle.


"Now You See Me 2" er netop udkommet på dvd og Blu-Ray - og hvis du vil vinde en af de tre film, der er på højkant, så er det om at lægge et lod i konkurrencepuljen lige nedenfor.VIND NOW YOU SEE ME 2
PÅ BLU-RAY

 

Trænger du til en god film til en kold og mørk aften? Så deltag i konkurrencen om "Now You See Me 2" på Blu-Ray.

Sådan deltager du:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

Smid et like efter Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 19. november 2016, og vinderne får direkte besked via mail.


Præmien er sponsoreret af Nordisk Film.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce