Aniston

Når The Simpsons forudsiger fremtiden

Når The Simpsons forudsiger fremtiden

Da jeg vågnede op i morges, var det til lidt af et chok.

Godt nok har man talt meget om, hvordan verden og, ikke mindst, USA ville komme til at se ud, hvis Trump kom til magten. Men ingen havde forudset, at det rent faktisk ville ske. Måske, fordi det faktisk føles en tand for surrealistisk til at være sandt.

Jeg husker tydeligt, da vi var i USA i sommer, hvor vi ofte grinede af de karikerede malebøger med Trump, de skøre kasketter med helt langt ude citater fra manden og det faktum, at mænd af mexikansk oprindelse stod på gaden og solgte t-shirts med sloganet: "Make America great again!". Ak, hvilken ironi.

Som en god gammel The Simpsons fan, som har set samtlige afsnit en håndfuld gange, burde jeg dog havde forudset dagens udfald. For jeg havde jo set det komme allerede tilbage omkring årtusindeskiftet. 

Dengang forudsagde The Simpson nemlig, at Trump ville blive USA's præsident, og at han ville efterlade sig et stort hul i statskassen. 

Det første er blevet en realitet i dag, og det andet forudser økonomer vil blive virkeligheden, hvis han gennemfører sine lovede skattelettelser.

Da jeg så afsnittet med Trump og Lisa Simpson som den efterfølgende præsident i tidernes morgen, slog jeg helt sikkert en latter op, fordi det, som så ofte før i The Simpsons, har været et absurd scenarie.

I dag har jeg dog fundet ud af, at The Simpson faktisk har forudset fremtiden mere end en gang. Det kan man så tage med sig, når man ser et helt skørt afsnit af The Simpsons næste gang. De kan et og andet, de manuskriptforfattere på FOX. 

Jeg har sat en af de mange små film ind fra YouTube, som viser, hvor ofte The Simpsons faktisk har forudset fremtiden. Så kan du muntre dig lidt med det, hvis du, som jeg, også har svært ved at se det helt sjove i dagen i dag :-)

ANNONCE
Ti gange, hvor The Simpsons har forudset fremtiden
Del

Seneste nyt

Annonce