Aniston

København går helt i ost

København går helt i ost

Når jeg fortæller folk, at jeg ikke længere drikker komælk, spørger de også ofte, om jeg så også har forsagt ost. 

Og der må svaret være et stort og rungende: NEJ! Jeg kunne aldrig drømme om at lægge ost på hylden, for hvis der er noget, som gør mig glad, så er det ost.

Jeg kender rigtigt mange, der har det på samme måde. Vi er ganske enkelt mange, der bliver helt salige af en god ostemad, af at lede efter den perfekte ost i køleren hos ostehandleren eller i supermarkedet, og som næsten hellere ville falde døde om end ikke at spise ost.

Har du det på samme måde, så håber jeg for dig, at du er i nærheden af Kødbyen i København i morgen.

Det er nemlig i morgen, at uropførelsen af den helt nye ostefestival, Slow Cheese Copenhagen, løber af stablen.

Slow Cheese Copenhagen 2016 byder på et ostelicious program med smagninger, faglige indlæg om ost, debatter samt mulighed for at møde både små og store osterier. Udover ost byder programmet desuden på vin-, øl- og -ciderbar, så der er vist ingen undskyldning for ikke at gå fra Kødbyen med en glad mave og gane.

Slow Cheese Copenhagen åbner kl. 10 og lukker igen kl. 17, og jeg har personligt tænkt mig at smage på så meget ost, at det muligvis vil forårsage forargede blikke.


Se evt. mere om Københavns nye ostefestival samt programmet for dagen på Facebook.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce