Aniston

Pastanyheder, som enhver Il Fornaio-fan vil elske

Når vi rigtigt skal forkæle os selv eller vores gæster, så går vi i Irma eller MENY og køber brød fra Il Fornaio.

Det går ligesom aldrig galt, når man hiver sådan et lunt brød ud af ovnen. Og selvom jeg selv er ret god til at bage brød, så kan jeg slet ikke hamle op med den sprødhed, som sådan et Il Fornaio brød har.

Jeg vil umiddelbart påstå, at Il Fornaio er vores yndlingsbageri. Brødene er økologiske, de smager altid skønt, og så er det så super nemt, at man bare kan have brødet liggende i fryseren til, når man skal bruge det.

Nu er det dog ikke længere kun brødet fra Il Fornaio, som vi vil forkæle os selv med ved særlige lejligheder.

For ganske nyligt har vores italienske favoritbager nemlig lanceret en helt ny og lidt særlig serie af pasta. Og netop pasta er, på lige fod med brød, bare noget, som vi sætter utroligt stor pris på herhjemme. Nej, man kan bestemt ikke kalde os kulhydratforskrækkede!

Den nye serie pasta fra Il Fornaio er ikke bare en hvilken som helst pasta. Den er produceret af en familie i Norditalien, som har helt styr på det der med at bage pasta, som også lever op til Il Fornaios strenge krav om økologi og friske æg fra glade høns. 

Selve kærligheden til de gode råvarer og hele ekspertisen vil jeg da også vove den påstand, at man decideret kan smage, når man sætter tænderne i pastaen. Og som pastaglad aftager i den anden ende, kan man desuden fryde sig over konsistensen, som fuldt kan hamle op med enhver friskpasta i køledisken.

Il Fornaios nye pastaserie er dog ikke friskpasta, men en lidt finurlig mellemting mellem almindelig (skal vi kalde den tør?) pasta og en friskpasta.

Pastaen er ikke så hård som en "gængs" pasta, som man ryster ud af posen, men bevæger sig på en eller anden måde mellem tør pasta og friskpasta, hvilket betyder, at den ikke skal ligge på køl og ikke skal koge særligt længe, førend den er lige tilpas al dente.

Til gengæld får man samme gode og bløde smagsoplevelse, som man har, når man sætter tænderne i friskpasta, og det er eksempelvis rigtig let at arbejde med lasagnepladerne, fordi de meget nemt kan knækkes uden at gå i tusinde små stykker, som aldrig bliver til den helt gode lasagne.

Spiser man i øvrigt, som jeg, også med øjet, så kan man desuden fryde sig over, at hele herligheden er utroligt indbydende pakket ind.

Der findes i alt fem varianter i den nye pastaserie, og jeg har bl.a. spottet dem i Føtex.

ANNONCE
Pastanyheder, som enhver Il Fornaio-fan vil elske
Del

Seneste nyt

Annonce