Aniston

Ashlee Simpsons næse

Fans er skuffede over Ashlee Simpsons dobbeltmoral

Jessica Simpsons lillesøster, Ashlee Simsons på 21 år, har det hårdt for tiden. Hun er nu ude med sit andet album, og hun har længe ligget i mediernes søgelys. Med sin nye næse, bliver hun overalt i medierne, og af sine fans, kaldt en hykler og løgner.
ANNONCE
Ashlee Simpsons næse
Det er ingen hemmelighed, at Ashlee Simsons for nyligt fik lavet en kosmetisk operation. Hun har længe været utilfreds med humplen på næsen og følt sig som den grimme ælling i familien. Så nu har hun fået den fjernet og fået selve næsen mindsket lidt.

Hun er glad for sin operation og har tidligere også fået lysnet håret og skiftet stil. Da hun kom frem, var hun en rockertøs med sort hår og sved på panden, og nu forsøger hun sig med den mere elegante stil.

Hendes første album solgte op mod 398.000 eksemplarer, og hun overgår sin storesøster eftertrykkeligt. 

Selvom alting ser ud til at køre for Ashlee, er det alligevel ikke helt let at være berømt og et forbillede for tusindevis af unge piger.

Ashlee har nemlig altid gået meget op i, at man skal være sig selv, og hun har udtalt til magasinet, Marie Claire, at hun finder Hollywoods syn på skønhed forskruet. Hun har også sagt, at hun ikke går ind for kosmetiske operationer og aldrig ville få lavet et "nosejob".

Alligevel besluttede hun sig altså for at få næsen fikset, og nu flyver der atter rygter rundt i Hollywood om, at hun også har fået collageninsprøjtninger i læberne og endda skulle have fået lavet kinderne.

Dette har resulteret i mange overskrifter som "Ashlee Simpsons is a Liar!" og "Trying to look more like Jessica?". På message boards diskuterer fans ivrigt og udtrykker deres skuffelse over Ashlees dobbeltmoral.

Ja, det er hårdt at være berømt. Man kan ikke gøre den mindste lille ting, før hele verden reagerer og kommenterer det, og med en smuk storesøster som Jessica Simspons, der var på musikmarkedet lang tid før Ashlee, vil de konstant blive sammenlignet og bedømt.

Nogle stileksperter mener dog, at det var et godt skridt for Ashlee, og deres råd må være: vær stolt, ret ryggen og op med næsen. Det der er tilbage af den altså.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce