Aniston

The Simpsons sæson 13

Alle de afsnit, der bare kan ses igen og igen...

6 ud af 6 stjerner
Kan man nogensinde få nok af The Simpsons? Næh vel?!
The Simpsons sæson 13
Og nu er "The Simpsons sæson 13" netop udkommet på DVD, så nu kan du se eller gense alle dine favoritafsnit igen og igen og igen.

Virkeligt sjovt, sjovt og sjovt nok
DVD'en med sæson 13 indeholder en lang stribe af sjove afsnit som eksempelvis "Den sidste pistol i Vesten"/"The Lastest Gun in the West" og afsnittet "Hende med svag tro"/"She of little Faith", som var nomineret til en Primetime Emmy Award i sin tid.

Sæsonen rummer i alt 22 afsnit - heriblandt et af de sædvanlige horror-afsnit - denne gang med blandt andet Pierce Brosnan som gæstestemme.

Efter 13 år på banen, hvilket jo undes de færreste tv-shows, har folkene bag The Simpsons kreeret en sæson med et par virkeligt sjove afsnit og nogle sjove afsnit, mens få af dem ikke lever op tii den sædvanlige høje standard, men som naturligvis stadig er sjove. De kunne dog være sjovere...

Boks for fans og huleboer
Afsnittene på DVD'en er naturligvis blevet vist på tv nogle gange, så det skal være, fordi du er stor fan af den sjove gule familie med de sjove frisurer, at du investerer i DVD'en - eller at du naturligvis har boet i en jordhule uden tv de seneste ti år og dermed ikke har set afsnittene, som er fra 2001 og 2002, endnu.

Alternativt skal du investere i DVD'en for at nyde ekstramaterialet, der blandt andet byder på slettede scener.

Uanset hvilken bevæggrund, så er der adskillige timers underholdning i "The Simpsons sæson 13".

"The Simpsons sæson 13" er udkommet på DVD den 21. september 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt