Aniston

H&M til fordel for verdens truede dyr

Man kan sige meget godt om H&M, om deres genbrugskoncept og deres Conscious Collection.

Men fra på torsdag kan man føre endnu en ting til listen over gode ting, som H&M gør for vores planet og denne gang også for planetens mange dyr, som desværre er truede.

Torsdag lancerer H&M nemlig en børnetøjskollektion med ikoniske dyrearter - en kollektion, som støtter WWF's arbejde med truede dyr, og som skal være med til at inspirere alle os kunder til at vise hensyn til vores jord.

Køber man de fine børnestyles i H&M's WWF-kollektion, støtter man WWF arbejde og dermed truede dyrearter med 10 pct. af salgsprisen. 

Med sig hjem får man en af de rigtigt fine styles med søde dyreprint, der alle kan kendes på de realistiske print med dyrearter såsom panda, sneleopard, isbjørn, tiger samt det finneløse marsvin.

Fælles for alle dyrearter på tøjet fra H&M er, at de alle er udsatte pga. mangel på levesteder, vandforurening samt klimaforandringer.

De forskellige styles er holdt i pæne neutrale farver såsom beige, grå og råhvid, hvilket samtidigt gør kollektionen utroligt pæn og smagfuld.

I øvrigt er hele kollektionen minimum 95 pct. økologisk, OCS- samt GOTS-certificeret og produceret på social og miljømæssig bedste vis. 

Jeg har allerede udset mig et par favoritter, som jeg skal shoppe til Lillemanden senere på ugen. Bl.a. er den fine hoodie med sneleoparden da slet slet ikke til at stå for. Men tjek dele af kollektionen (og de yderst lækre unger i kollektionen) ud i galleriet.


H&M's WWF-kollektion består bl.a. af sweatshirts, T-shirts, kjoler, leggings, bukser og nattøj og går fra størrelse 50 til 170. Kollektionen forhandles i både butikker og online fra på torsdag den 29. september.

ANNONCE
H&M til fordel for verdens truede dyr
Del

Seneste nyt

Annonce