Aniston

Børnemode: Smugkig på forår og sommer 2017

Det har været en travl tid, siden jeg forlod CIFF Kids børnemodemessen fredag eftermiddag i sidste uge. Mæt og træt og med lidt ømme fødder. Men også fyldt til randen med indtryk, gode samtaler med passionerede mennesker, en fyldt notesblok og et endnu mere fyldt memory card på kameraet.

Ud over at man naturligvis altid glæder sig til, at det bliver forår og sommer efter en lang, grå og våd vinter, så er der faktisk også rigtig meget på børnemodefronten at se frem til - når det gælder børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Sædvanen tro har jeg samlet et lille smugkig fra børnemodemessen. Så kan du med egne øjne se, at der er meget at se frem til hele vejen rundt.

MarMar Copenhagen
MarMar Copenhagen har til foråret og sommeren 2017 begået den måske bedste drengetøjskollektion til dato. Endelig er de for alvor hoppet ud i prints på t-shirts, hvilket herhjemme er et must, hvis en vis lille herre skal have lov til at bestemme.

Under teamet "Welcome to Fabulous MarMar" har de givet den gas med fede Las Vegas-inspirerede prints. Det bliver rigtig fint, og jeg havde personligt endnu flere favoritter, end jeg plejer.

Wheat X Disney (og ... ta-da ... Marvel!)
Til september kommer Wheat i handlen med den første kollektion i samarbejde med Disney (som du kan se mere om her). Samarbejdet slutter dog langt fra her, og til foråret og sommeren kan vi glæde os til endnu et fint univers med ægte Disney prinsesse-kjoler og masser af Mickey Mouse og Anders And.

Heldigvis for alle os Marvel-fans har designeren bag Wheat også en særlig plads i sit hjerte for Marvel-universet, og hun har derfor sat en masse Marvel-helte, såsom Spiderman, Hulk og Iron Man, i spil i en kollektion, som bestemt er værd at vente i spænding på!

Mallow
Mallows fede, street cool univers lever videre i bedste velgående til foråret og sommeren, hvor skateboardramperne nok skal svømme over med cool palmer, lyn, tilfældige farvepletter og t-shirts med seje Robofox. Kollektionen til de lidt større drenge er blevet udvidet med både lækre nye prints og styles.

Fred's World Ramasjang
Efter en massiv succes med den første kollektion i samarbejde med Ramasjang gør Fred's World det igen.

Mange har bl.a. efterspurgt Motor Mille i den foregående kollektion, og sørme om hendes univers ikke er foldet ud i alt fra t-shirts til fede beanies. Hr. Skæg, Rosa fra Rouladegade og Ramasjang Mysteriet er naturligvis også med i det både fine, sjove og farverige univers.

Fred's World by Green Cotton
Apropos Fred's World så er hovedlinjen fra Green Cotton bestemt heller ikke til at overse. Bl.a. byder foråret og sommeren på det pæneste marmorprint til både piger og drenge.

Pandaer samt hvaler og ræve er dog bl.a. også på spil og så naturligvis de pæne striber, som Fred's World by Green Cotton er så gode til.

Small Rags
Ternede skjorter, fed jersey og masser af denim. Det er, hvad Small Rags kan, og de gør det til perfektion. Også til foråret og sommeren 2017, hvor vi bl.a. kan glæde os til fine nye farvespil og prints samt masser af rå detaljer til de mindste og de lidt større.

Enfant
Fine Enfant er på banen med den skønneste lille overtøjskollektion til forår og sommer i lækre naturlige toner. Bl.a. kommer de med super fint termo samt naturligvis masser af lækre gummistøvler, pæne sandaler og et overflødighedshorn af fede sneakers. Bemærk bl.a. de fede ankelstøvler. Haps!

Bundgaard
Bundgaard går foråret og sommer 2017 i møde med en række nye modeller, glimmer, camouflage og nærmest street art-agtige tryk. Det bliver utroligt fedt og en tand anderledes end det, vi kender Bundgaard bedst for. Men de gamle favoritter er der stadig - omend nogle af dem har fået et funky løft.

Plae
Evigt foranderlige Plae kommer med en række sjove modeller, som man aldrig kan gøre helt færdige. Man kan bytte, skifte og lege i en evighed.

Ferm Living
Det legesyge twist på børneværelset er, hvad Ferm Living kan. Deres nye sæson bringer mange fine designs med sig. Bl.a. søde træknager med nuttede dyreansigter, strikkede slanger, som man kan hygge med i sengen samt en ren hverdagsfest på stel, puder og meget mere.

Kaibosh
Runde, lyserøde, skildpadde eller bare vildt seje? Kaibosh solbriller kan lidt af det hele. Kaibosh kommer med en utroligt fed og sej kollektion, som er spækket med attitude, og som er pakket så fint ind, at det er lidt som at pakke en gave ud, hver gang man hiver sine børnesolbriller frem.

Arauto Rap
Veganske sko? Ja tak! Arauto Rap har designet en hel lille kollektion af sko, sandaler og støvler i kork. Og de er oven i købet både veganske og vandtætte samt, i følge producenten, slidstærke. De er ret specielle, men, jeg synes, det er fedt. Jeg kan desuden godt lide, at de også har tænkt på mor i den nye kork-serie.


Klik galleriet i toppen i gennem for smugkig. Jeg skal nok afsløre mere, når vi nærmer os ;-)


Husk desuden også at se mit bud på fem børnetøjsbrands, som du bør kende!

ANNONCE
Børnemode: Smugkig på forår og sommer 2017
Del

Seneste nyt

Annonce