Aniston

Er det allerede efterår? Wheat Disney

Jeg ved det godt! Sommeren er kun lige begyndt.

Men det samme er udsalget flere steder, og det betyder, at pre-fall kollektionerne (altså de første dryp af efterårsmoden) snart er på trapperne.

Det er ikke alt, jeg har frisk i erindring fra modeugen i vinter. Men der er dog en del, og de kollektioner, som jeg husker som særligt fine, vil jeg bruge de næste par måneder på at vise frem drypvis.

Den første i rækken af flere, er spottet under børnetøjsmodemessen, CIFF Kids, og er Wheats helt vildt fine samarbejde med Disney.

Man tænker ikke nødvendigvis, at de to brands har noget til fælles, men de komplimenterer hinanden så utroligt fint med Disneys klassiske streg og Wheats helt særlige douchede og nordiske univers.

Fra Wheat x Disney kollektionen glæder jeg mig bl.a. til at gense den utroligt pæne hættetrøje med The Good Dinosaur, den lækre og lette strik med Mickeys silhouet og det lækre nattøj med multiprint med Mickey i miniformat.

På billederne har jeg, sædvanen tro, samlet nogle af mine favoritter. Men Wheat x Disney samarbejdet har naturligvis også bl.a. adskillige styles til pigerne med bl.a. Minnie og Frozen. Sidstnævnte skal nok få ethvert pigehjerte til at smelte.

Når Disney x Wheat kollektionen lander her til efteråret, er chancerne for, at Boozt får hele eller dele af kollektionen vist ret stor. Det kan ikke vare længe ...
ANNONCE
Er det allerede efterår? Wheat Disney
Del

Seneste nyt

Annonce