Aniston

Er det allerede efterår? Kavat Sweden

En af de kollektioner for den kommende sæson, som jeg har glædet mig rigtig meget til at præsentere, kommer fra vores gule og blå nabofolk på den anden side af sundet. 

Ikke nok med, at Kavat er økologisk fodtøj til hele familien. De forstår ganske enkelt også at lave sko, støvler og sandaler, som oser af kvalitet, og som har lige tilpas meget kant i designet til, at det bliver både fedt, råt og sødt på én gang.

Vinterens kollektion er ingen undtagelse, og samtidigt kommer Kavat på banen med de fineste små mokkasiner, jeg længe har set!

Hvis jeg var en lille pige, ville jeg bare eje de små mokkasiner med frynser! Det er jeg ikke, men jeg gjorde trods alt et ihærdigt forsøg på at få de rare svenskere fra Kavat, som var i København i forbindelse med modeugen og børnetøjsmodemessen i vinter, til også at producere dem til voksne.

Om det lykkedes, tvivler jeg på. Men hvis Kavat på et tidspunkt sender lækre lædermokkasiner i alskens finde farver i handlen til voksne, så ved du, hvem du kan takke ;-)

I øvrigt har vi haft Kavat støvler, sko og sandaler over de seneste par sæsoner, og kvaliteten samt funktionaliteten er ikke til at skyde igennem! Jeg har længe haft de forede gummistøvler fra Kavat i kikkerten, så måske det skulle være dette efterår, vi sprang ud i dem? I hvert fald er det muligvis de pæneste gummistøvler, jeg længe har set.

Pas på med at klikke dig igennem galleriet. Der er mange pæne fristelser ...

Nogle af Kavats skønne nyheder forhandles allerede på bl.a. Boozt.dk
ANNONCE
Perfekt (!!) lille støvle fra Kavat.  - Er det allerede efterår? Kavat Sweden Perfekt (!!) lille støvle fra Kavat.
Del

Seneste nyt

Annonce