Aniston

11 hverdagsfavoritter

11 hverdagsfavoritter

Sæsonerne skifter konstant. Der kommer hele tiden nye spændende produkter, og samtidigt tester jeg en del skønhedsprodukter i kortere eller længere perioder.

Der er dog beautyprodukter, som er blevet større favoritter end andre, og som jeg til enhver tid ville fremhæve som gode, hvis en bekendt eller veninde skulle spørge - eller hvis der, hvilket sker af og til, er en af jer læsere, som sender en mail med ønsket om et specifikt tip.

I dag tænkte jeg, at jeg ville samle nogle af de favoritter, som til enhver tid gerne må bo på min badeværelseshylde, og som er blevet produkter, som jeg køber igen og igen i hverdagen. 

11 i alt er det blevet til. Men det kunne sagtens have været 35. Nu har jeg dog samlet nogle af de produkter, som er hverdagsfavoritter. Og her skal det nævnes, at jeg slet ikke har bevæget mig ind på hårproduktområdet eller ind i makeuppens hverden. 

Til gengæld er det en samling lige fra hjertet - og de virker hver gang :)

1) A-Derma Exomega D.E.F.I
Egentlig er A-Dermas creme målrettet problemhud. Folk med børneeksem, meget tør hud eller andre mere seriøse hudproblemer. Men den sterile tube indeholder den lækreste, fede creme, der trænger hurtigt ind, og som ikke fedter, så den fungerer også noget så brilliant til benene efter barbering eller til små tørre områder på kroppen. Den er bestemt et go-to produkt - også til helt almindeligt hud, der blot har brug for lidt ekstra pleje.

2) Neutral deo roll-on
Jeg har forsøgt mig med dyrere varianter inden for deo-land. Men jeg går altid tilbage til Neutrals deo roll-on. At den er uden parfume er helt essentielt for mig, når det handler om noget, jeg skal smøre på noget af den tyndeste hud på min krop. Men det betyder også utroligt meget, at jeg ikke lugter af sved ligegyldigt, hvad jeg laver, eller om jeg har polyester på fra top til tå (hvilket nok aldrig kommer til at ske!) I øvrigt kan jeg godt finde på at være Neutral utro med Grøn Balance fra MENY ... De er lige gode, så det afhænger af, hvad der lige er på tilbud, når jeg er på deodorant-shopping.

3) Elizabeth Arden Flawless Start 
Der er altid det ene sted eller to i ansigtet, som man ikke kan dække med makeup. Her er Elizabeths Ardens primer genial. Lige et dup under øjnene for at camouflere de sorte rande eller på de irriterende porer på næsen. Så dækker makeuppen perfekt!

4) A-Derma Exomega Gel Moussant Èmollient
Jeg har lovprist den før, og jeg gør det gerne igen. A-Dermas badeemulsion er genial til at fugte huden, mens man er i bad. Almindelig sæbe udtørrer ofte huden, badeolie har det med at fedte. Men A-Derma Exomega Gel Moussant Èmollient fugter huden fra top til tå og vasker desuden dagen eller natten af. Efter, jeg er begyndt at bruge den i badet, behøver jeg faktisk sjældent at bruge creme. I øvrigt skulle A-Derma Exomega Gel Moussant Èmollient være genialt til børneeksem eller lignende hudproblemer.

5) Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil
Èn olie til hele kroppen. Jeg bruger primært Elizabeths Ardens All-Over Miracle Oil i håret. Men den kan i princippet også bruges på resten af kroppen. Lige nogle få sprøjt, og der er fugt til op over begge ører. Et genialt produkt i den populære Eight Hour-serie!

6) NIVEA Lip Butter
Jeg er afhængig af læsepomade, og der bor én på alle de steder i lejligheden og på kontoret, hvor jeg opholder mig i længere tid ad gangen. Derfor har jeg utroligt mange favoritter i læbepomadeland. Men NIVEAs Lip Butter fortjener alligevel en særlig anbefaling, fordi den dufter så skønt af kokos og er super budgetvenlig. Jeg bruger den ofte på vej ud ad døren om morgenen, fordi kokos gør mig glad.

7) A-Derma Lait Micellair Sensifluid
At fjerne makeup behøver ikke at udtørre huden. I hvert tilfælde ikke med A-Derma Sensifluid. Den fungerer ligesom enhver anden Micellar - men den er cremet og ikke vandet. Den fugter derfor huden, når man bruger den. Sensifluid pumpes blot ud på en vatrondel (jeg drypper gerne lidt vand på vatrondellen inden, fordi den så er nemmere at bruge), og så fjernes makeuppen nemt samtidigt med, at huden fugtes. 

8) Store vatrondeller
Apropos vatrondeller, så købte jeg ved et uheld nogle større af slagsen i Normal for nogle måneder siden. Nu bruger jeg ikke andet, når jeg fjerner makeup eller neglelak. Små vatrondeller kan godt ryge ud af fingrene på én, men de store fungerer så perfekt og er i øvrigt meget bløde og rare at arbejde med.

9) A-Derma Hand Cream
Ligesom med læbepomaden er jeg storforbruger af håndcremer, og der er flere rigtigt gode derude. A-Derma Hand Cream er dog utroligt god, tænger hurtigt ind, fugter perfekt, og så er tuben så lille, at den passer fint i enhver håndtaske. Haps!

10) Laboratory Perfumes Amber
Der er én bestemt duft, som har fulgt mig i længere tid end de fleste, og hun hedder Amber. Den liflige Amber fra Laboratory Perfumes dufter rent og hverken for meget eller lidt. Det er den perfekte duft til sådan en som mig, der ikke er til, at det bliver for sødt, og som ikke vil kunne dufte sin parfume som en dufthjelm dagen lang.

11) Avéne Eau Thermale
Thermalsk kildevand bor på mit badeværelse (eller i køleskabet om sommeren) året rundt. Der er intet, som slår fornemmelsen af rent vand, der fintforstøvet sprayes i ansigtet om morgenen efter badet. Eau Thermale er også perfekt på flyturen, i strandtasken, på kontoret, på en varm sommerdag og alle mulige andre steder. Heldigvis fås de i større og mindre flasker, så man kan købe ind til flere forskellige formål. De store står på badeværelset, de små bor i tasken og i håndbagagen.

Klik i øvrigt evt. billedet større på selve fotoet, hvis du har behov for at granske de enkelte produkter nærmere :-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce