Aniston

Anti-age, anti-shine: Den perfekte foundation

Anti-age, anti-shine: Den perfekte foundation

Der findes et væld af foundations derude. Og der findes også en masse gode foundations, som klart er anbefalelsesværdige, og som fungerer rigtig fint i hverdagen.

Dog er det sjældent, at jeg oplever, at en foundation er SÅ god som Nimue Pro Age Foundation.

Normalt fedter jeg ret meget til i løbet af dagen. Der er altid behov for pudder, hvis jeg skal andet efter job end bare hjem og stå foran komfuret, rydde op, gøre rent og så slænge mig i sofaen med computer på skødet og Netflix på skærmen.

Det er vilkåret, når man har kombineret hud. Området omkring næsen og i panden glinser hele tiden, og jeg er egentlig gået ud fra, at der ikke var så meget at gøre ved det, og at en pudder i tasken bare altid er en rigtig god idé.

For en uges tid siden begyndte jeg så at teste Nimue Pro Age Foundation.

Nimue Skin Technology, som jeg slet ikke kendte til, inden jeg uanmeldt fik en lille tube foundation ind ad brevsprækken, er et mærke, der startede op for mere end 20 år siden med udgangspunkt i det medicinske og professionelle marked.

Pro Age Foundation er Nimues seneste skud på stammen og er altså en foundation til alle os, der har rundet de 30 og trænger til at blive strammet op her og der og alle vegne.

Samtidigt indeholder foundationen en såkaldt 3D matrix, som er lysreflekterende pigmenter, der, efter sigende, forbedrer konturen i ansigtet og skaber en tredimensionel effekt.

Det, jeg dog har været mest glad for, og som har gjort, at jeg får lyst til at anbefale lige denne foundation til alle på min vej, er, at den for det første er virkeligt god at arbejde med.

Den er lidt tykkere i konsistensen og er utroligt nemt at lægge helt jævnt med både børste og svamp. Den smelter ligesom ind i huden og giver straks et jævnt og fint resultat uden, at man egentligt skal arbejde særligt hårdt for at få den på plads.

For det andet skinner min pande og næseregion stort set ikke, når jeg bruger den.

Jeg måtte lige kigge en ekstra gang i spejlet, da jeg havde testet den på en helt almindelig dag med stress og jag og cykelture gennem byen. For da jeg skulle til at tage makeup af i de sene aftentimer, var det ikke en stor skinnende plamage, der kiggede tilbage på mig fra spejlet. Jeg skinnede faktisk næsten ikke.

Idet jeg naturligvis gik ud fra, at dette var en ren tilfældighed, hev jeg foundationen frem igen i de to efterfølgende dage, og det var det samme resultat. Meget mindre skinnende hud - også efter en lang dag på farten.

En bonus, som jeg tænker hører med, når man bruger Nimue Pro Age Foundation i længere tid, er velsagtens, at man vil opleve den anti-age effekt, som navnet på produktet jo trods alt omhandler, og som er den primære effekt af et anti-age produkt. Den slags er dog altid meget svær at måle eller, for den sags skyld, se med det blotte øje.

Men alene anti-shine effekten gør, at jeg bestemt vil kigge til Nimues side næste gang, jeg skal på foundation shopping - færre fine linjer og træt mormor-hud eller ej ;-)

Nimue Pro Age Foundation findes i øvrigt i fire forskellige nuancer. Jeg har testet farve 02, som er god nu her i sommermånederne, hvor man har en lidt friskere kulør end ellers. I de kedelige og grå årstider skulle jeg nok, realistisk set, satse på farve 01.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce