Aniston

Tør hud og nye baderutiner

Tør hud og nye baderutiner

Så længe, som jeg overhovedet kan huske, har Lillemanden haft tendens til tør hud. Specielt på bagdelen og ryggen har huden været tør og ru.

Vi har kunnet holde det nogenlunde i ave ved at smøre med olie eller creme efter badet. Men det er bare ikke altid, der er tålmodighed til den helt store smørerutine, når man er en lille dreng, og det er derfor ofte blevet sprunget over.

Som forælder må man vælge sine kampe, og det er jo ikke sådan, at han har været decideret generet af det eller, at der har været tale om en hudlidelse eller børneeksem.

For nyligt gik jeg dog i gang med at teste den nye Exomega vaskegel. Alene af den årsag, at jeg var nysgerrig på, hvad det egentlig var for et produkt.

Det er trods alt ikke hver dag, man får fingrene i en sæbefri vaskegel, som mener, den kan udgøre det for en "shower gel" - dog uden den potentielt udtørrende sæbe, som jo ellers er en ret essentiel del af en shower gel.

Jeg oplevede dog allerede efter det første bad med Exomega Gel Moussant, at min hud blødere og mere fugtet, og at jeg faktisk kunne springe min daglige bodylotion efter badet over. Derfor tænkte jeg, at Lillemanden også skulle teste den. Han har trods alt en del mere tør hud end mig, så på ham måtte den stå sin prøve.

Vi har tidligere udelukkende brugt babysæbe og lignende produkter på hans hud, fordi jeg stadig er lidt hys med ingredienser, når det kommer til hans lækre og sarte børnehud. Men A-Derma Exomega Gel Moussant indeholder heller ikke parfumer, så den slap igennem mor-nåleøjet.

Kroppen blev sæbet ind fra top til tå med Exomega Gel Moussant. Den blev tørret med håndklæde og fik lov til at lufttørre lidt ekstra. Og sørme om den ikke var lige så blød, som den ellers kun er, når jeg har været i gang med babyolien eller den fede bodylotion.

Selv efter et par dage uden bad, virker huden stadig meget mindre tør, end den har gjort i umindelige tider. Og eftersom Exomega Gel Moussant uden kvaler kan bruges til hele familien og kan fås i en større version, som holder lidt længere, tror jeg, Exomega Gel Moussant fremover skal være en fast ingrediens i badet.

Den er godt nok lidt dyrere end vores sædvanlige kæmpe dunk parfumefri showergel. Men den er meget drøj i brug, så i længden vil der nok ikke være den store forskel.

I øvrigt er A-Derma Exomega Gel Moussant, ligesom resten af Exomega-serien, udviklet til børn og voksne med sart hud og/eller hudlidelser såsom børneeksem. Men den fungerer også glimrende til alle os, som har tendens til tør hud, eller som bare gerne vil springe besværet med bodylotions og olier over i ny og næ.

A-Derma Exomega Gel Moussant forhandles på apoteket.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce