Aniston

Øjencreme eller øjenserum? Og to favoritter til kampen mod mørke rande

Egentlig burde vi jo alle bruge øjencreme eller øjenserum fra, vi runder de omkring 28 år, hvis vi altså skal tro på skønhedsindustrien. 

Lige så vel som anti-age cremer virker forebyggende, så virker en øjencreme jo også forebyggende på fine linjer omkring øjnene samt mørke rande.

Sagen er bare den, at de fleste af os faktisk ikke har behov for en seperat creme til øjnene, hvis vores hud omkring øjnene er samme type som i resten af ansigtet. Her kan øjencremen ofte spares væk, hvis blot man husker at påføre sin almindelige ansigtscreme nænsomt omkring øjnene.

I visse perioder kan det dog være en fordel at ty til øjencreme eller øjenserum. Fx. hvis man, som jeg gør pt., døjer med sorte affaldssække under øjnene i en periode.

Normalt er de sorte rande under mine øjne begrænsede til et minimum, men på det seneste med en kombination af megen rejseaktivitet, uregelmæssige sengetider, forurening, tør luft og en god portion jetlag, har jeg dage, hvor jeg ser mere død end levende ud, når jeg vågner.

Jeg har dog i lange perioder sprunget både øjencremen og/eller øjenserum over, fordi der simpelthen har været for mange steps i min hudplejerutine, og øjenplejen derfor er gået i glemmebogen. Eller jeg har ganske enkelt mistet interessen, fordi jeg ikke har følt, at produktet har gjort en forskel ift. blot at bruge min helt almindelige creme og serum omkring øjnene også.

På den måde har jeg desuden sparet den lille formue, som en øjencreme ofte koster sammenlignet med en almindelige dag- eller natcreme.

Jetlag er og bliver dog en kælling, og hun giver både rystende hænder, et for stort kaffeforbrug samt dybe afgrunde under øjnene, og min normale dagcreme duppet let ved øjnene har ganske enkelt ikke været nok.

Selvom jeg normalt ikke gør så meget i hudplejeprodukter til øjnene, valgte jeg alligevel at pakke en øjenserum ned i min håndbagage til ferien sammen med den obligatoriske læbepomade, håndcremen og min termalske kildevandsspray. Min hud går helt amok på og efter en flyvetur, og den kan, specielt i ansigtet, ganske enkelt ikke få fugt nok!

Undervejs på turen huskede jeg stort set hver morgen og aften at bruge den lille DePuffing Eye Serum fra Exuviance. Den gjorde nemlig faktisk underværker i mit trætte ansigt, og er desuden utroligt rar at bruge pga de tre små kølige kugler, som man ruller serumet på med, og som virker kølende og masserer huden omkring øjnene ganske let.

Vel hjemme igen har jeg egentlig tænkt mig at blive ved med at give mine øjne lidt ekstra pleje. Jeg kan se, at DePuffing Eye Serum har en effekt. og på de lune dage virker den desuden helt opfriskende, hvilket godt kan gøre, at man bliver en lille smule afhængig af den.

HVIS man i øvrigt på ingen måde kan leve uden en øjencreme, og man ikke lige synes, at budgettet efter ferien er til den lidt dyrere øjenserum fra Exuviance, så synes jeg faktisk også, at NIVEA Q10 Plus anti-wrinkle Eye Cream er et rigtig fint produkt.

Øjencremen er lidt tykkere i konsistensen end mange andre øjencremer, hvilket føles rart og gør den nemmere at dosere, når nu man jo ikke skal bruge synderligt meget mere end en lille dut øjencreme til begge øjne.

Exuviance DePuffing Eye Serum forhandles bl.a. her, mens NIVEA Q10 Plus anti-wrinkle Eye Cream bl.a. forhandles her.

ANNONCE
Øjencreme eller øjenserum? Og to favoritter til kampen mod mørke rande
Del

Seneste nyt

Annonce